GARDENA představuje novinku roku 2015: domácí vodní automat

Díky domácímu vodnímu automatu Gardena 3500/4E ušetříte peníze a přispějete k ochraně životního prostředí. Umožní vám používat dešťovou vodu nebo vodu ze studny k zavlažování zahrady, na splachování toalety nebo například na provoz automatické pračky v domácnosti.

Integrovaná elektronika automaticky aktivuje tento pevný domácí vodní automat v případě potřeby a poté jej zase vypne. Kompaktní GARDENA domácí vodní automat 3500/4E s výkonem 800 W, maximálním čerpaným množstvím 3 500 l/h a maximálním tlakem 4.0 bar je vhodný jak pro stacionární, tak pro mobilní použití, protože je velmi malé a lehké konstrukce.

Díky ergonomicky tvarovanému držadlu jej snadno přenesete na potřebné místo a uvedete do provozu stiskem tlačítka. Gumové patky a možnost upevnění pomocí dvou šroubů zajistí, že přístroj stojí pevně na svém místě a pracuje s velmi nízkou hlučností a téměř bez vibrací. Velkoobjemový filtr s jemnými oky chrání elektronický domácí vodní automat před nečistotami a pískem, není tak potřeba používat externí předfiltr.


Diagnostický systém chyb čerpadla odhalí i ty nejmenší poruchy jako například kapající kohoutky, protékající nádrž na WC nebo problémy na straně sání. Všechny závady jsou srozumitelně indikovány blikající LED-kontrolkou, která bliká v různých frekvencích v závislosti na aktuálním stavu. K jednoduché obsluze přispívá i velký plnicí otvor čerpadla, který umožňuje snadné naplnění před uvedením do provozu.

Samozřejmostí je pojistka chodu nasucho, která zabrání poškození čerpadla při nedostatku čerpané látky. V případě nebezpečí mrazu lze domácí vodní automat jednoduše vyprázdnit přes vypouštěcí šroub.

Doporučená maloobchodní cena je 5150 Kč včetně DPH. Více informací hledejte zde.
13.04.2015 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444