Foukaná izolace sníží náklady na vytápění domu

Přemýšlíte o tom, jak jednou provždy snížit náklady na vytápění vašeho domu? Nechejte dům zateplit foukanou izolací, která představuje velice efektivní řešení, jak snížit vysoké účty.

Pro zateplení domu doporučujeme foukanou sklovláknitou izolaci SUPAFIL LOFT 045, která má celou řadu jedinečných vlastností.

  • Je vyrobena z čistého recyklovaného skla bez pojiva a bez přídavků zdraví škodlivých chemikálií
  • Na rozdíl od celulózového vlákna sklovláknitá izolace SUPAFIL LOFT 045 nesesedá, je nehořlavá a nenasákává do sebe vlhkost. 
  • Propouští vodní páru skrz konstrukci, čímž výrazně snižuje možnost vzniku plísní
  • Odolná je také vůči různým škůdců. Její životnost je tak opravdu vysoká a v perfektním stavu vydrží po mnoho let
  • Její barva je panensky bílá a na dotek je jemná
  • Významným parametrem foukané sklovláknité izolace je také to, že je ekologická a pro člověka zdravotně nezávadná.

Snadná a rychlá aplikace během pár hodin

Foukaná sklovláknitá izolace SUPAFIL LOFT 045 se také snadno aplikuje. Zateplení vašeho domu metodou foukání je výrazně rychlejší, než-li je tomu v porovnání s ostatními běžnými způsoby zateplení. Při zateplování domu totiž není potřeba složitě dopředu vyklízet prostory domu či půdy. Stačí pouze několik otvorů, kterými se prostrčí foukací hadice, pomocí níž se následně vyplní izolovaný prostor. Foukaná izolace dokonale vyplní i složitá nebo těžce přístupná místa a dutiny.

Aplikace probíhá bez zbytečného nepořádku

To vše znamená, že zateplení domu foukanou izolací SUPAFIL LOFT 045 lze provést bez jakéhokoliv omezení provozu budovy. Zajisté oceníte, že metoda foukání je navíc velice čistá a nezůstává po ní žádný zbytečný nepořádek kolem.

 

Foukaná izolace nevytváří tepelné mosty 

Foukaná izolace SUPAFIL LOFT 045 má skvělé izolační vlastnosti. Zamezuje tepelným únikům z budovy a během zimy tak v místnostech uchovává příjemné klima. Díky tomu se sníží potřeba vytápění. Během letních měsíců zase zamezuje přehřívání budovy. Foukaná sklovláknitá izolace SUPAFIL LOFT 045 vytváří vždy souvislou izolační vrstvu zateplení bez tepelných mostů. Díky všem těmto vlastnostem je foukaná izolace vhodná pro zateplení střech, půdních prostor, dřevostaveb, zemědělských budov, bungalovů i pasivních budov.
02.02.2016 | PR
  • A1 servis CZ, s.r.o.

    Naše firma již řadu let zajišťuje kvalitní zateplení rodinných a bytových domů pomocí foukané izolace. S touto oblastí máme velice bohaté zkušenosti. Foukaná izolace přináší řadu možností a výhod, jako je např. rychlá aplikace, skvělé izolační vlastnosti, vysoká životnost a odolnost vůči škůdcům nebo vlhkosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444