Foukaná izolace Climatizer Plus - proč zateplit dům právě nyní

Zima už se blíží a právě v těchto dnech je ta nejideálnější doba zateplit svůj dům a zabránit tak nežádoucím únikům tepla během mrazivých dní. Skutečně spolehlivý způsob jak ochránit svůj dům v zimě před tepelnými ztrátami je zateplení pomocí foukané izolace Climatizer Plus, která je pro své perfektní izolační vlastnosti stále více žádaná.

Co je to foukaná izolace Climatizer Plus
 
Foukaná izolace Climatizer Plus má oproti jiným druhům izolace řadu předností. Hlavní složkou Climatizeru Plus je recyklovaný papír. Dále se skládá z boraxu a kyseliny borité. Climatizer Plus je nehořlavý a dokáže odolávat hmyzu, hlodavcům i nežádoucím plísním. Climatizer Plus je navíc také biologicky odbouratelný a nemá žádné negativní dopady na lidské zdraví. Díky metodě foukání lze k tomu snadno zateplit i těžce dostupná místa a všechny štěrbiny. Foukaná izolace Climatizer Plus navíc nevytváří žádné tepelné mosty a lze ji využít také jako akustickou izolaci. Aplikace foukané izolace Climatizer Plus je přitom velice snadná a rychlá. Lze ji provádět v jakémkoliv ročním období. Zateplování metodou foukání probíhá pomocí speciální dlouhé hadice, která je do daného prostoru natažena z automobilu přistaveného před vaším domem. Vše se odehrává rychle a bez zbytečného nepořádku. Po dokončení aplikace zákazník platí jen za konkrétní spotřebované množství foukané izolace Climatizer Plus, což je velice výhodné.

Snížení nákladů za vytápění a rychlá návratnost investice

Pokud se rozhodnete pro zateplení domu foukanou izolací Climatizer Plus, významně tím přispějete ke snížení nákladů za vytápění. V takto důkladně zatepleném domě totiž můžete později zahájit a dříve ukončit topnou sezónu. Foukaná izolace Climatizer Plus navíc zajišťuje minimální úniky tepla. Po celé zimní období si tedy budete moci u vás doma užívat příjemné teplo, aniž byste museli topit na plné obrátky. V letních měsících zase foukaná izolace Climatizer Plus zabraňuje přehřívání střechy slunečními paprsky a zajišťuje tak příjemné klima ve střešních prostorách vašeho domu či bytu. Vlastnosti foukané izolace Climatizer Plus tak oceníte v zimě i v létě. Investice do foukané izolace Climatizer Plus se vám velice rychle vrátí zpátky – a to formou ušetřených peněz za vytápění.
22.09.2014 | PR
  • A1 servis CZ, s.r.o.

    Naše firma již řadu let zajišťuje kvalitní zateplení rodinných a bytových domů pomocí foukané izolace. S touto oblastí máme velice bohaté zkušenosti. Foukaná izolace přináší řadu možností a výhod, jako je např. rychlá aplikace, skvělé izolační vlastnosti, vysoká životnost a odolnost vůči škůdcům nebo vlhkosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444