Flowers & Living - tak voní domov

Jak vypadá váš domov nebo vysněná představa o něm? Převládá strohý moderní interiér, pravidelné linie a chladný design? Nebo spíše upřednostňujete starožitnosti a nábytek poznamenaný časem? Udělá vám radost zrenovovaná židle nebo čerstvě natrhané luční květiny? Láska k přírodě a venkovu vychází i z obchůdku Flowers & Living. Obzvláště teď na jaře.

Vůně levandule, patinovaný nábytek, jemné pastelové odstíny - tak nějak vypadá romantický venkov podle pražského obchůdku Flowers & Living. U vchodu vás přivítají rozkvetlé květin a čerstvé bylinky ve stylových bedýnkách. Floristky se nechávají inspirovat ročními obdobími, a proto si pokaždé budete moci vybrat z aktuální nabídky sezónního zboží. Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. I ty nejobyčejnější květiny dokážou slečny květinářky proměnit ve vkusně navázanou pozornost. Na jaře ve Flowers & Living rozkvétají narcisky, modřence, hyacinty nebo tulipány. Obchůdek se stylově řadí ke skandinávsko-francouzskému venkovskému stylu. Přesně v tomto duchu můžete očekávat typ vazby květin i ostatní doplňkový sortiment.
Vedle květin nabízí Flowers & Living široký výběr bytových doplňků, jejichž design je opět laděn ve venkovském duchu. Při pohledu na poličky, kuchyňské komody a knihovny v antik stylu máte pocit, že s vámi už leccos prožily. Milovníky starých půd a věcí po babičce jistě potěší nabídka vintage doplňků a shabby dekorací. Svůj interiér ozvláštnínte závěsnými plechovými cedulkami a nezapomenutelnou atmosféru vytvoříte pomocí svíček a svícnů. Obchod Flowers & Living voní po venkově a francouzské přírodní kosmetice. Nabízí vonné sáčky s levandulí, jablky a skořicí. Luxusní mýdla, koupelové oleje nebo bytové parfémy jsou vyráběny pouze z přírodních surovin s ohledem na životní prostředí.

Vaše první jarní snídaně

Potraviny můžete skladovat v skleněných dózách a sladkosti pro své nejdražsí ukládat zase do těch porcelánových. Pokud rádi vaříte a dáváte si záležet i na servírování, radost Vám jistě udělá keramika značky Mynte, která je vhodná do trouby, mrazáku i do myčky nádobí. Nabízí několik druhů jemných pastelových odstínů, včetně vanilkové, akvamarínové nebo prašně fialové. Otevřete okna dokořán a vychutnejte si svou oblíbenou snídani v novém.
Flowers & Living je na trhu již více jak sedm let a za tuto dobu si vybudoval stálou a spokojenou klientelu. Zkušené floristky se postarají o kompletní svatební výzdobu, poradí s výběrem dárků a zodpoví všechny otázky ohledně hrnkových i řezaných květin. Mezi hlavní dodavatele patří dánská společnost Ib Laursen, jejímž nejpopulárnějším produktem je keramika Mynte, kterou obchod nabízí ve třinácti různých odstínech. Seženete zde ale i produkty od značek jako jsou Jeanne d´Arc Living, Clayre & Eef, nebo třeba Lothantique.

Pražský obchůdek Flowers & Living můžete navštívit v Dejvicích (Dejvická ulice 42, 160 00 Praha 6), nebo prostřednictvím e-shopu: www.flowers-living.cz.
26.04.2013 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444