Flexibilní osvětlení budoucnosti

Ať už chcete osvítit vestibul, konferenční místnost nebo chodbu v hotelu, s ovládáním EASY Color Control zvládne osvětlení typu RGB (red green blue) každý. S dynamickým řídicím systémem osvětlení typu RGB je možné bez problémů rychle a pohodlně zavádět flexibilní osvětlení. Osvětlení lze navíc jednoduše přizpůsobovat individuálním požadavkům, takže se nový ovládací systém společnosti OSRAM hodí jak pro dynamické, tak i pro statické osvětlení.

Řídicí systém EASY Color Control se může pochlubit špičkovou technologií a zároveň i jednoduchou instalací, snadným zacházením a názorným konfiguračním programovým vybavením. Světelné zdroje tvoří s ovládacím systémem dokonalý celek. Výsledkem je vysoce funkční a dynamické řešení vhodné pro RGB diodové systémy nebo barevné fluorescenční zářivky a nízkonapěťové halogenové žárovky. Až 64 kanálů s individuální adresou umožňuje vytvořit osvětlení typu RGB doslova pro každou příležitost. Díky tomuto ovládacímu systému je nyní kupříkladu možné zajistit simulaci denního světla v místnostech bez oken, a to s pomocí zářivek s různými odstíny bílé barvy světla. Kromě ovládání osvětlení u místností určených pro konference nebo školení se nabízí také celá řada dalších možností. V kombinaci se senzory pohybu se ovládání EASY Color Control dá použít i u pohybem řízeného ovládání v hotelových chodbách.

Názorné konfigurační programové vybavení
Osvětlení využívající ovládání EASY Color Control jsou ekonomicky výhodná a nabízí se jako zajímavá alternativa ke standardním systémům DMX512 spojených se složitou instalací a ovládáním. Hlavní předností systému EASY Color Control je názorný konfigurační software, se kterým se barevné kombinace a RGB přechody dají snadno a rychle nastavit. Součástí systému jsou i ovládací prvky diod LED a zářivek nebo nízkonapěťových halogenových žárovek. Jednotlivé komponenty tohoto modulárního systému se dají navzájem propojit standardními konektorovými systémy.

Dynamické osvětlení vytváří na chodbách nevšední atmosféru. S pomocí ovládacího systému EASY Color Control System můžete vytvořit přesně takové osvětlení, jaké budete chtít.
Systém je již k dispozici a veřejnost se s ním bude moci seznámit na veletrhu Light + Building ve Frankfurtu nad Mohanem ve dnech od 6. do 11. dubna 2008.
26.02.2008

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444