Fioro – dlažba od kamene k nerozeznání

Pro letošní sezónu přichází společnost PRESBETON s unikátní skladebnou dlažbou FIORO imitující přírodní kámen. Charakteristickým rysem této dlažby je nepravidelný tvar dlažebního kamene a falešné spáry, které se spolu s těmi skutečnými zasypou spárovací směsí.

Povrch dlažebních kamenů má buď přímo z výroby reliéfní povrch, nebo je ještě navíc upraven kladívkovaním, čímž vzniká otlučený povrch s ostřejšími hranami.

Nabídka barevností dlažby FIORO je opravdu široká. Vyrábí se v přírodním provedení a čtyřech colormixech, které jsou kombinací několika barev a v konečném výsledku imitují různé druhy přírodních kamenů
 
Vzhledem ke své výšce je dlažba určena jak pro pochozí plochy, tak i pro místa s pojezdem osobních automobilů. Dlažba FIORO je vhodným řešením pro zpevněné plochy v okolí rodinných domů, jako jsou různé chodníky, cestičky nebo vstupy do zahrad. Určitě ji lze také použít pro plochy v okolí historických budov, na náměstí či do městských parků a zahrad.
 
Vyrábí se v provedení „skladba“, tzn. včetně krajových kamenů, které je možné použít nejen na ukončení plochy, ale i v rámci celé skladebnosti na vydlážděné ploše. Dlažba je opatřena impregnací proti znečištění a pronikání vody. 
 
22.07.2015 | PR
  • PRESBETON Nova, s.r.o.

    Společnost PRESBETON NOVA, s.r.o. je předním výrobcem a dodavatelem betonových výrobků v České republice a na Slovensku. Staví na základech dlouholeté tradice svých zkušeností v oboru a je zárukou kvality a spolehlivosti. Díky tomu má silné postavení v odvětví a je důvěryhodným partnerem.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444