Fatra uvádí na trh novou kolekci plovoucích vinylových podlah

FatraClick - Dub toskánský

FatraClick - Dub toskánský

Prohlédněte si nové dekory a seznamte se s vlastnostmi plovoucích vinylových podlah FatraClick. Zbrusu nová kolekce představuje spojení inovace v konstrukci podlahovin, kvality a moderního designu.

20 osobitých vzorů

V nabídce najdete řadu dekorů imitujících dřeviny jako dub, javor, kaštan či ořech. Výjimečnost kolekci dává autentická kresba přírodního dřeva nejen na pohled, ale díky povrchové struktuře i na dotek. Na výběr je ze široké palety odstínů podlah od světle béžové přes cappuccino či odstíny šedé až k tmavě hnědé barvě. 
 
V dnešní době už podlaha není ryze praktickou věcí a základní nutností, ale i důležitým dekoračním prvkem, který udává náladu celého interiéru. Proto i podlahy FatraClick drží krok s nejnovějšími trendy v této oblasti.
FatraClick - Dub letníFatraClick - Dub letní

Spojení vinylu a plovoucí podlahy

FatraClick - Dub selský přírodní  
FatraClick - Dub selský přírodní  
Konstrukce FatraClicku účelně kombinuje přednosti vinylových a klasických plovoucích podlah. Díky tomu se tato podlahovina vyznačuje skvělými vlastnostmi.

  • V první řadě je to snadná instalace pomocí patentovaného zámkového systému UNICLIC. FatraClick si tak můžete položit sami bez lepení a drahého nářadí. Stačí jen „zakliknout“ jednotlivé dílce do sebe. Podlaha je ihned po položení připravená pro provoz a zatížení. 
  • Dalšími přednostmi jsou například minimální nároky na údržbu či odolnost podlahy
  • Podlahy FatraClick si zachovávají vlastnosti dřeva, jako je teplo a útulnost, zajišťují nízkou úroveň hluku a také jsou vhodné pro podlahové vytápění.

 

Technologie

Tato podlahová krytina je složena ze tří základních vrstev. Pomyslný střed podlahy tvoří HDF deska se zvýšenou odolností proti vlhkosti, která je ve spodní části opatřena zvukově izolační vrstvou korku. Na vrchní část je využito PVC materiálu s polyuretanovou úpravou a nášlapnou vrstvou. FatraClick se vyrábí ve formátu 1235x230 mm s celkovou tloušťkou 9,5 mm, z toho tloušťka nášlapné vrstvy činí 0,40 mm.

Více informací o podlahovinách Fatra najdete na www.fatrafloor.cz.
06.07.2015 | PR
  • Fatra, a.s.

    Společnost Fatra představuje na celoevropském trhu důležitého hráče v oboru plastikářského průmyslu. V České republice zaujímá na pozici zpracovatele plastů PVC, PE, PP a PET dominantní podíl na trhu. Fatra, a.s. je jediným českým výrobcem vinylových podlah.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444