Fasádní komín vytvoří estetickou dominantu rodinného domu. A postavíte ho i dodatečně

Fasádní komín představuje aktuální trend v komínové technice. Důvodem je nejen kvalita komínu, ale také jeho unikátní design, díky kterému se rychle stane nejvýraznějším estetickým bodem většiny staveb.

Velkou výhodou fasádního komínu je také skutečnost, že jej lze vystavět také dodatečně. Společnost Schiedel nabízí nerezové fasádní komíny s třicetiletou zárukou.

Fasádní komín Schiedel vykazuje veškeré kvality, které uživatelé od evropské jedničky v oblasti komínových systémů automaticky očekávají. Kromě obvyklých kvalitativních standardů, jakými jsou výkon, bezpečný odvod spalin od spotřebiče, úspora a ekologicky šetrný provoz, disponuje navíc fasádní komín Schiedel možností dodatečné instalace. Proti levnějším variantám menších výrobců, nebo dokonce amatérskému nesystémovému řešení komínu hovoří jasně neúměrná rizika: nevýhodný provoz, krátká záruka, méně kvalitní servis, v krajním případě dokonce vyhoření či otrava zplodinami. Elegantní, bezpečný fasádní komín od Schiedelu zajistí celé otopné soustavě optimální výkon.

Univerzální komín s třicetiletou zárukou
Komínový systém Schiedel Kerastar je univerzální vícevrstvý komín s tenkostěnnou keramickou vložkou, masivní minerální izolací a kvalitním nerezovým pláštěm. Můžete jej napojit na všechny typy spotřebičů pracujících v podtlakovém provozu a použít veškeré typy paliv s nízkou i vysokou teplotou spalin.

Nízká hmotnost umožňuje založení komína i bez základů a zaručuje rychlou výstavbu bez mechanizace. Schiedel Kerastar lze aplikovat v exteriérech i interiérech bez nutnosti dodatečného opláštění. Tenkostěnná keramická vložka, odolná vůči kyselinám, zajišťuje tomuto komínovému systému dlouholetou životnost. Schiedel Kerastar bude při jednoduché údržbě kvalitně pracovat několik generací. Výrobce poskytuje na tento fasádní komín třicet let záruky.

Komín s bohatou nabídkou tvarovek a příslušenství
Druhým typem fasádního komínu je Schiedel ICS. Tento komínový systém má vnitřní vložku z vysoce kvalitní nerezové oceli. Můžete jej připojit ke všem typům spotřebičů, dokáže pracovat v přetlaku i podtlaku. Výběr paliva taktéž není omezen. Velkou výhodou komínu Schiedel ICS je bohatá nabídka tvarovek a příslušenství. Díky tomu lze vytvořit náročné odvody spalin bez nutnosti zadávat do výroby atypické komponenty.

Atraktivní design pro dynamický vzhled moderního rodinného domu
Pořízení fasádních komínových systémů Schiedel představuje také významný estetický počin. Moderní nerezové komíny dokážou vdechnout rodinnému domu dynamickou image. Instalací fasádního komínového systému získá bydlení opravdu atraktivní vzhled a samotné těleso komína vytvoří originální estetickou dominantu stavby. Více informací o fasádních komínech i dodatečné instalaci naleznete na speciálním komínovém portálu www.nakominuzalezi.cz.

12.12.2011
  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444