FUSION - nový dřevo/hliníkový okenní systém na evropském trhu

Dřevěný rám z vnitřní strany vytváří nepřekonatelnou útulnou domácí atmosféru, hliníkový profil z vnější strany zase výborně odolává povětrnostním vlivům, o dokonalou tepelnou izolaci se stará vysoce tepelně izolační termopěna. Takové jsou vlastnosti nového okenního systému FUSION, jehož uvedením na trh naplňuje firma INTERNORM svůj závazek přinášet stále nová řešení v oblasti oken.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
INTERNORM, největší výrobce oken v Evropě a vedoucí značka oken v Rakousku, rozšiřuje dále svou nabídku produktů. Nový dřevo/hliníkový systém FUSION má zcela skryté kování, speciální systém zasklení se slepenými tabulemi skla zaručuje dokonalou těsnost a nahrazuje tak 13 let starý okenní systém GENION.

VARION s dvojsklem = FUSION


Nový systém FUSION vychází z platformy produktů VARION. Moderní hranatý design, možnost velkoplošného zasklení a osvědčená kombinace materiálů dřevo/termopěna/hliník vytváří skutečnou hodnotu okna.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Nový design okenního křídla

Hliníkový profil chrání dřevěný rám a křídlo z vnější strany před všemi nepříznivými povětrnostními vlivy. FUSION nás příjemně naladí dřevěným okenním rámem z vnitřní strany, hliníkový profil z vnější strany zase zaručí odolnost proti povětrnostním vlivům a zároveň poskytne dokonale účinnou izolaci – díky termopěně umístěné uvnitř rámu. Design FUSION Vás jistě okouzlí svým hranatým lehce zkoseným tvarem okenního křídla.

Vlastnosti nového okna FUSION

Okno FUSION se zrodilo ze stávajícího profilu rámu VARION, do nějž se vsadilo nové křídlo s novým hranatým designem. Použitím dvojskla dosahuje FUSION hodnoty tepelné izolace Uw = 1,3 W/m2K. FUSION je okno, které představuje optimální poměr ceny k výkonu. Optiku nenarušuje zcela skryté kování (dodáváno jako standard), díky němuž se okno snadněji čistí a zároveň poskytuje vyšší vzduchotěsnost.
Bezpečnost pro všechny

Ani u FUSION samozřejmě nechybí sériové základní bezpečnostní kování, díky němuž mohou obyvatelé domu v noci klidně spát. Vylepšený systém FUSION představuje zhodnocený produkt za stejnou cenu, jako byl systém GENION, přičemž vysoká úroveň kvality zůstává zachována.

Internorm – evropská jednička

Společnost INTERNORM, rakouský výrobce oken, je jedničkou v Evropě vyrábějící vysoce tepelně izolační dřevo/hliníková okna určená nejen pro nízkoenergetické a pasivní domy. INTERNORM je jediným výrobcem oken v Evropě, který nabízí ze svého širokého sortimentu již sedm komponent certifikovaných pro pasivní domy přímo v PHI (Passivhausinstitut, Darmstadt). Tento trend v nových technologiích produktů představuje nový standard v Evropě. INTERNORM se trvale angažuje v ochraně životního prostředí, ukazuje trend směřující k lepší kvalitě života a přitom neopomíjí vysoké nároky na design.

www.internorm.cz
30.03.2010 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • PVC OKNA s.r.o.

    Firma PVC OKNA s.r.o. vyrábí plastová okna a plastové dveře již od roku 2002. Pro naše výrobky jsme zvolili špičkový německý profilový systém KÖMMERLING a rovněž německé kování SIEGENIA-AUBI. Jakožto celosvětově první významný producent používá značka KÖMMERLING k výrobě profilů výhradně bezolovnaté PVC se "zelenými" stabilizátory na bázi vápníku/zinku (zn. Greenline )

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Dřevoterm, s.r.o. - Stínicí technika PAVON

    Jsme přední český výrobce stínicí techniky značky PAVON s tradicí již od roku 1889. Vyrábíme rolety , roletožaluzie den a noc , skládané rolety plisé , japonské stěny , rolety pro střešní okna , římské rolety , vertikální žaluzie , sítě proti hmyzu , mechanické i motorové clony pro dopravní prostředky a další. K roletám nabízíme mnoho doplňků a příslušenství, včetně automatizace . Pečlivě dbáme na kvalitu používaných materiálů a zpracování, proto vám naše produkty budou spolehlivě sloužit mnoho let.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444