FOR HABITAT – veletrh pro všechny

Začátek jubilejního patnáctého ročníku veletrhu bydlení, nábytku, vybavení interiérů a bazénů FOR HABITAT 2008 se blíží. Jeho dějištěm se stane PVA v Letňanech ve dnech 6. – 9.3. 2008. Tato akce, která je součástí souboru veletrhů FOR FAMILY, má svým zaměřením potenciál zaujmout opravdu každého. Jako každoročně přichází s nabídkou produktů téměř dvou set firem, především nábytkářů a výrobců bytových doplňků, ale také s nabídkou zajímavého doprovodného programu.

V expozicích můžeme očekávat nabídku bytového i nebytového nábytku, zastoupen bude nábytek moderní i starožitný nebo retro, nábytek do obývacích pokojů, ložnic, kuchyní a jídelen, koupelen, předsíní, pracoven a kanceláří i veřejných prostor. Kromě nábytku si zde můžeme prohlédnout také bytové doplňky, dekorace, bytový textil, svítidla a elektrické domácí spotřebiče. Protože musíme mít kam nábytek umístit, než si ho vůbec pořídíme, nebudou ani letos chybět vystavovatelé z oblasti stavby, stavebních materiálů, projekční kanceláře, developeři a realitní společnosti.


Právě otázka samotného bydlení se bude řešit v rámci programu NOVÉ MOŽNOSTI BYDLENÍ, kde bude prezentována nejen aktuální nabídka domů a bytů, ale také další projekty různých developerů. Vzhledem k současnému velkému zájmu o toto téma je do programu zařazen cyklus přednášek, například o vývoji cen realit, o struktuře poptávky i nabídky a další.

Už podruhé se součástí veletrhu stane také výběrová výstava TRENDY INTERIÉR, která je zaměřená nejen na náročnější návštěvníky veletrhu, ale také na ty, kteří se jen chtějí inspirovat a orientovat v trendech moderního designu. Vystavovatelé zde budou prezentovat nábytek a bytové doplňky od oceňovaných designérů, s neobvyklými funkcemi, popřípadě doplněné o další zajímavé hodnoty. Každý předmět zde vystavený bude automaticky zařazen do soutěže GRAND PRIX o nejlepší exponát veletrhu FOR HABITAT 2008.

V rámci této expozice je i novinka letošního ročníku - výstava OBLÉKÁME INTERIÉR doplněná o stejnojmennou kolekci seminářů. Tato akce ukáže návštěvníkům jakými různými způsoby lze vybavit a vyzdobit identický prostor. Bude zde předvedeno několik místností, které profesionální návrháři vybaví takříkajíc „na klíč“. V průběhu tematicky zaměřených seminářů zase bude možné získat tipy odborníků a inspirovat se jejich nápady.

Na veletrhu FOR HABITAT si tedy může každý přijít na své – ať ten, který se teprve probírá nabídkou možností na vlastní bydlení, nebo ten, který už dávno bydlí podle svých představ, jen by se rád dozvěděl něco o jiných variantách. Více informací o veletrhu naleznete na stránkách www.forhabitat.cz.
12.02.2008
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444