FOR ARCH obrazem

Na mezinárodním veletrhu FOR ARCH a souběžně probíhajících veletrzích FOR INVEST, FOR WOOD a FOR ELEKTRO představují v těchto dnech nabídku svých výrobků a služeb vystavovatelé ze všech oblastí stavebnictví i souvisejících oborů. V odborném doprovodném programu probíhají konference, semináře, workshopy a odborné soutěže.

Od úterka panuje v PVA Letňany čilý ruch. Pro řadu firem je veletrh příležitostí prezentovat novinky, další seznamují návštěvníky z řad odborné i širší veřejnosti s průřezem celého sortimentu. Některé z nich jsme s fotoaparátem navštívili i my.
Společnost AWIK House Production (hala 1, stánek F 17), která se zabývá realizací montovaných staveb na bázi dřeva, nabízí klientům individuální projekty i katalogové domy. Díky vynikajícím izolačním vlastnostem používaných materiálů a jejich skladbě v sendvičové konstrukci patří její stavby ke špičce nízkoenergetického stavění.

HELUZ cihlářský průmysl představuje ve své expozici unikátní výrobek - broušené cihelné bloky SUPERTHERM STI SB. Tyto cihly spojují výhody nejlepších tepelněizolačních vlastností, vysoké pevnosti zdiva a technologie zdění na tenkou spáru.

K novinkám v expozici společnosti Wienerberger (hala 1, stánek A 16) patří speciální tepelněizolační cihla POROTHERM 36,5 Ti s vnitřní perlitovou výplní. Tato broušená cihla v sobě spojuje výhody masivního cihlového zdiva a zdiva s tepelnou izolací. Zajímavou inspiraci v podobě programu výstavby rodinných domů POROTHERM DŮM zde najdou ti, kdo plánují pořízení vlastního bydlení a ještě se ještě nerozhodli pro formu výstavby. Speciální překvapení je připraveno i pro domkaře, kteří se mohou těšit na „dárkový stavební balíček

Expozice, která připomene krásu dřeva a možnosti jeho zpracování, patří firmě Janošík (hala 3, sektor C, stánek 1). Okna a interiérové i vstupní dveře tohoto výrobce se vyznačují vysokou kvalitou, vhodná jsou do obytných domů, veřejných staveb, do památkových i moderních budov.

Na veletrhu vystavují i výrobci a dodavatelé interiérů. Společnost JN Interier, která oslovuje návštěvníky atraktivní expozicí s několika svými novinkami (Hala 7, stánek A 14) poskytuje komplexní služby při zařizování bytových interiérů na míru. Nabízí kuchyně, vestavěné skříně a další nábytek na zakázku, včetně atypických kusů, jejichž výrobu můžete této firmě bez obav svěřit..
24.09.2008 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444