FOR ARCH 2005 obrazem

Čilý ruch u expozice Wienerberger

Čilý ruch u expozice Wienerberger

Sobota 24. září letošní setkání stavebníků FOR ARCH Praha 2005 uzavře. Veletržní atmosféru plnou lákavých expozic, kterou jsme zachytili do našeho redakčního archivu, vám přiblížíme alespoň tímto malým výběrem.

Tepelná čerpadla vzduch-voda MACH VHM 8,3 KOMPAKT 300 patřila k novinkám u stánku renomovaného výrobce - společnosti TC Mach. Expozice firmy RI okna přitahovala pozornost návštěvníků zajímavým řešením.


   


Teplo v podobě tepelných čerpadel dodává svým zákazníkům také firma Master Therm, jejíž prezentace hřála na dálku. Osvěžení naopak nabízí dodavatel bazénů- firma Albion. Od té ovšem zahřeje velmi příjemná veletržní cena, která činí 50 procent.

    


U stánku nejvýznamnější českého dodavatele typových projektů rodinných domů, společnosti  G SERVIS  se střídají zájemci o bydlení ve vlastním domku. Venkovní expozice firmy ABC - American Bohemian Corporation umožňuje poznat všechny nabízené produkty v praxi a expozice firmy Rodinné domky Rýmařov zase připomíná, jak příjemným stavebním materiálem je dřevo.


U zářící výstavní expozice dodavatele firmy ABB Elektro - Praga je neustále plno, stejně jako u prodejce typových projektů rodinných domů  společnosti Euroline Bohemia, která zde se slevou prodává svůj katalog a nabízí i interaktivní CD s přehledem projektů - vizualizací RD.


   


Obchodníci tradičního českého výrobce značkových oken Stavona spol. s r.o., vám u svého stánku ukáží a předvedou vystavené exponáty, jako např. posuvné balkónové dveře, vchodové dveře nebo okno vhodné pro výměny v panelových domech. Také výrobní a obchodní společnost Vltavín se specializuje na vnitřní a vchodové dveře, vyrábí a prodává také ploty a zahradní doplňky. Na Veletrhu upozorňuje na rozšíření svého stávajícího sortimentu o vrata.


 


Autorka fotografií: Jitka Krčálová - Bydlení.cz   


     

23.09.2005

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444