Dorsis představuje dva nové typy skrytých zárubní vlastní výroby

Dorsis patří k vůdčím společnostem v oblasti svého působení a na český trh přichází s úplnou novinkou. Za novými typy zárubní stojí více než 4 roky každodenních zkušenosti a tisíce prodaných a namontovaných skrytých zárubní italského výrobce. Za produkty a službami této společnosti stojí nejen spokojení koncoví zákazníci, ale také architekti, projektanti i designérská studia.

Dorsis oproti jiným firmám v oboru nabízí komplexní řešení a ucelený systém pro dveře, skryté zárubně, skrytý sokl a celoskleněné příčky. Mnoho firem nedodává zárubně se dveřmi, kováním ani odbornou montáží a všechny komponenty pořízené u více rozdílných výrobců či dodavatelů do sebe nemusí zapadat. Proto si společnost Dorsis zakládá na uceleném systému počínajícím u návrhu nejlepšího technického řešení a končícím odbornou montáží všech komponentů kvalifikovanými řemeslníky.


DURUS a FORTIUS

Skrytá zárubeň DURUS 45 (překlad z latiny: pevný) se vyrábí pro dveře do výšky 2300 mm. Pro atypické výšky 2300 až 3200 mm poslouží zárubeň FORTIUS 52 (překlad z latiny: silný). Zárubeň a dveře FORTIUS 52 je rovněž možno osadit mnoha sofistikovanými doplňky, jako jsou skrytý samozavírač, skrytý zpomalovač dovření křídla, elektrický zavírač, LED osvětlení v zárubni aj. Zárubně je možné dodat již do týdne od objednání.

Skrytý sokl

Mezi ostatními výrobky najdete i skryté úložné systémy VANUS a soklové lišty LINUS. Pokud se rozhodnete pro dveře ve skryté zárubni, se skrytým soklem vytvoří lícující rovinu s okolními zdmi, a vy se tak zbavíte rušivých elementů. Běžné lišty narušují čistý dojem celého interiéru a kazí výslednou atmosféru. Skryté sokly se instalují společně se zárubněmi a dovolují i osazení LED páskami pro jejich osvětlení.

 

bydlinekPozvánka na FOR ARCH a FOR INTERIOR
Firma Dorsis bude v září již tradičně vystavovat na největším stavebním veletrhu FOR ARCH a navazujícím veletrhu FOR INTERIOR. Obě výstavy se konají v Praze Letňanech. Představeny budou veškeré novinky, o kterých jste se mohli dočíst v tomto článku.

Pro více informací navštivte webové stránky www.dorsis.cz a nebo se staňte fanoušky na Facebooku, kam společnost pravidelně přidává fotky nejnovějších realizací.
11.08.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444