Exotické dřeviny zdobí české podlahy

Firma Apia CZ s.r.o. působí již více než deset let na trhu. Za tuto dobu se stala podlahářskou firmou vyhledávanou běžnými domáctnostmi, ale i velkými institucemi. Pochlubit se může realizacemi podlah v Muzeu voskových figurin v Praze či projekty na Pražském hradě.


Apia CZ nabízí na 35 druhů dřevin různých délek, až do dvou metrů, jak to vyžaduje současný trend velkoformátových parket.
V nabídce firmy zákazník najde typické podlahové dřeviny, jako je jasan, javor, dub, ale i široký sortiment dřevin exotických, jako například teak a doussié z Afriky, merbau z Asie či americkou třešeň.
Vyjímečným prvkem služeb firmy Apia CZ s.r.o. jsou specifická řešení přechodů dřevěných podlah na jiné materiály. Nepoužívají se klasické přechodové lišty, které mohou narušit celkový vzhled. Přechod se řeší zavedením malého proužku z korku, který není téměř vidět a krásu podlahy naopak podtrhuje.
26.08.2003 | Natálie Presová

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444