Excelentní řešení pro vaši garáž

Lomax představuje vrata nejvyšší kvality

Na garážová vrata klademe nemalé nároky. Musí být bezpečná, ale zároveň vytvářet ucelený vzhled s naším domem. Samozřejmostí je i jejich komfortní ovládání a snadná obsluha. Společnost, která  se na trhu s garážovými vraty pohybuje už skoro 20 let, nyní představuje vrata nejvyšší kvality.

Vrata Lomax Excellent
Společnost Lomax představila novinku v sortimentu sekčních garážových vrat. Vrata Lomax Excellent jsou vyrobena z vysoce kvalitních komponentů s maximální životností a uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Společnost Lomax vždy používá špičkově zpracované panely vlastní, české výroby s nadstandardní zárukou 10 let. 
Vrata, která si vyladíte podle svých požadavků
Vnější vzhled vrat lze samozřejmě přizpůsobit jakémukoliv požadavku. Dokonce i neobvyklá přání dokážou tvůrci vrat Lomax splnit. Společnost si zakládá na komunikaci s klientem a ráda společně s ním tvoří originální a nová řešení. Díky spojení zakázkové výroby s možností doplnit vrata kreativními nerezovými prvky, prosklením či dalším příslušenstvím tak vzniká jedinečnost každého domova bez kompromisů.

To nejdůležitější u vrat Excellent se však skrývá uvnitř garáže 
Desítky konstrukčních vylepšení představují v současné době absolutní vrchol v designu, bezpečnosti a kvalitě garážový vrat. Jejich výsledkem je plynulejší a tišší chod vrat, zvýšená bezpečnost při manipulaci, dokonale vyladěný design viditelných komponentů. Lomax tímto krokem nastartoval nový směr ve výrobě vrat a komplexní péči o své zákazníky.
Vrata Excellent jsou poháněna zcela novým motorem Lomax Exclusive, který německá firma Marantec vyvinula a vyrábí speciálně pro společnost Lomax. Je výjimečnou kombinací opravdu rychlého chodu vrat a maximální úspory energie.
Nabídka ovládání
Pomyslnou třešničkou na dortu u vrat Excellent může být jejich ovládání. To je nabízeno v široké škále ovládacích prvků. Klasické dálkové ovladače, možnost otevírání vrat čipem, kódovou klávesnicí, snímačem otisku prstů, mobilním telefonem nebo lze použít systém ovládání HomeLink zabudovaný přímo ve voze atd.
 
Pro více informací stačí zdarma zavolat na linku 800 100 372 nebo navštívit internetové stránky www.lomax.cz.
21.11.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444