Evolveo Alarmex: Investujte do chytrého alarmu

Máte po letních prázdninách špatnou zkušenost se zloději? Pak zvažte investici do zabezpečení vašeho domu, garáže nebo chaty. Představujeme bezdrátový GSM alarm, který vám v případě nebezpečí zavolá a pošle sms.

Zloděj nikdy nespí. Proto EVOLVEO Alarmex

Svůj domov, garáž, kancelář, dílnu, obchod nebo třeba chatu nyní můžete zabezpečit komplexním inteligentním zabezpečovacím systémem EVOLVEO Alarmex. V čem jsou jeho výhody? Podívejme se na něj detailněji.


Montáž: bez vrtání, bez drátů, bez specialisty

Výhodou je bezpochyby jeho montáž, kterou zvládnete sami. Nemusíte volat žádné specialisty, ani složitě montovat dráty. Technologie je bezdrátová. Fungování zajišťují čidla, která rozmístíte v hlídaném objektu až do vzdálenosti 80 metrů.

Co se stane, když nás navštíví zloděj? 

Tahle otázka nás zajímá nejvíce. Jak tedy zabezpečení funguje? Pokud zloděj vkročí do hlídaného objektu, okamžitě se spustí siréna a vám zazvoní mobil s varovným hlášením a navíc obdržíte SMS zprávu, kterou si můžete nechat zaslat až na 5 přednastavených čísel.

Promluvme si

Ústředna také umožňuje odposlech a komunikaci pomocí integrovaného reproduktoru a mikrofonu. Pokud zavoláte na číslo SIM karty, kterou máte vloženou v ústředně, pak můžete odposlouchávat hlídaný objekt a dokonce do prostoru mluvit. V době, kdy hlasitým alarmům pozornost věnuje stále méně a méně zlodějů, se možnost přímé komunikace vlastníka se zlodějem zdá velmi zajímavá.

Ochrana proti sabotáži

Možná vás napadne, že technika může selhat, vypadne signál nebo že zloděj může zkusit alarm zničit... Proti tomu EVOLVEO Alarmex bojuje tzv. Tamper funkcí - ochranou proti sabotáži. Ta spustí poplach při snaze o poškození hlavní jednotky, pohybového čidla nebo senzoru otevření.Také vás bude informovat o všech výkyvech signálu nebo rovnou spustí sirénu. To oceníte, pokud zloděj použije rušičku signálu. SMS zprávu dostanete také v případě výpadku elektrického proudu. Pokud nebudete moct okamžitě elektřinu obnovit, vestavěný akumulátor zabezpečí provoz cca 10 hodin.

Jak alarm ovládat

Alarm můžete kdykoliv aktivovat nebo deaktivovat dálkovým ovladačem (klíčenkou), podobně jako u centrálního zamykání automobilu. Pokud jste museli narychlo odjet a zapomněli jste zapnout alarm, můžete tak udělat také vzdáleně pomocí mobilu.

Hlavním ovládacím prvkem zabezpečení je dálkový ovladač, který je součástí balení alarmu. Komfortním ovládacím doplňkem je také aplikace EVOLVEO Alarmex, která je zdarma ke stažení na Google Play. Svůj domov nebo jiný objekt tak můžete pohodlně ovládat snadným zadáváním povelů na dotykovém displeji chytrého Android telefonu.
Pro více informací o zabezpečovacím systému Evolveo Alarmex se podívejte na stránky www.evolveo.eu/cz/alarmex.
04.09.2015 | Jana Vaňková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444