Elektronický katalog Ekonomických staveb

Přináší informace o firmě a její nabídce interaktivní formou

Společnost Ekonomické stavby (ES), přední výrobce zděných rodinných domů v České republice a na Slovensku, uvádí do oběhu prezentační DVD – elektronický katalog produktů a služeb. Ve třech ucelených kapitolách se tak mohou klienti a zájemci o rodinný dům seznámit nejen s oblíbenými programy a způsoby financování stavby, ale také s projekty a již realizovanými domy.

„Od počátku se v Ekonomických stavbách snažíme našim klientům usnadnit a zpříjemnit cestu k vlastnímu bydlení. Přehledný a jednoduchý přístup k důležitým informacím, které elektronický katalog přináší, jim tak jistě napomůže nejen při rozhodování, ale také k lepší orientaci ve způsobech financování stavby,“ řekl David Mencl, generální ředitel Ekonomických staveb.

Velmi oblíbené klientské programy, pro které jsou Ekonomické stavby známé, jsou na DVD představeny jejich garanty. Zájemci se tak mohou nejen dozvědět, pro koho je program určen, jak funguje a jaké výhody nabízí,ale také se seznámit s lidmi z ES. Opravdu široké využití těchto programů je zajištěno díky jejich libovolné kombinaci dle individuálních potřeb klienta.

Elektronický katalog představuje, ze široké nabídky domů ES, celkem 48 nejoblíbenějších projektů. Pomocí půdorysu se lze v celku rychle seznámit s dispozičním uspořádáním domu, jeho celkovou rozlohou a rozmístěním jednotlivých místností. Nechybí však ani pohled ze všech světových stran, snadno tak klient získá ucelenou představu o vzhledu domu. Velmi užitečná je také orientační splátka při volbě programu Mladá rodina a délce splácení 30 let. Prezentace již realizovaných staveb – od typových řešení po individuální projekty klientů - je pak „třešinkou“, která klientům napomáhá představit si dům v plné barvě.

31.10.2007

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444