Elektroinstalace, jak ji neznáte

Interiér showroomu iNELS

Interiér showroomu iNELS

Zvonil budík?! Ten zvuk je příšerný! S hrůzou vstáváte o půl hodiny později, než jste měli naplánováno. V pokoji je zima a tma. Že byste zapomněli večer zapnout topení? Uf. Rychle vyskakujete z postele, běžíte k oknu otočit žaluziemi.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Zjišťujete, že venku je tma, tak spěcháte k vypínači a přeskakujete z jedné nohy na druhou, jak je ta podlaha studená. S hlasitým voláním “Vstávat! Zaspali jsme!“ běžíte do dětského pokoje vzbudit děti, aby stihly ranní autobus, a přemýšlíte, co zvládnout dřív. Snídaně, svačina, koupel, sprcha, vytáhnout žaluzie, vyvenčit psa, zapnout myčku, nezapomenout na topení, vše zkontrolovat, zavřít okna, zhasnout světla a rychle do auta…

Vypadají vaše rána právě tak?

Pokud ano, tak právě pro vás se otevírá nový showroom iNELS – SYKORA HOME v Praze (Českomoravská 183, 190 00 Praha 9 – Vysočany), kde se můžete dovědět, jak svou situaci změnit, aby se podobné ráno stalo jen starou veselou historkou pro vaše přátele u skleničky dobrého vína… Tady vám nabídnou řešení – INTELIGENTNÍ ELEKTROINSTALACI, s jejíž pomocí můžete řídit provoz domu od regulace vytápění a klimatizace, přes zapínání a stmívání světel, dálkové stahování žaluzií či rolet a spouštění elektrospotřebičů, až po zabezpečení domu a ochranu celého majetku. Jak? Jednoduše. Stisknutím tlačítka, hlasovým povelem, zasláním sms zprávy, pomocí internetu, či chytrého mobilního telefonu.

Jak toho všeho dosáhnout? Snadnější to nikdy nebylo… přijdete-li se podívat showroomu iNELS, dozvíte se více a vše si budete moci vyzkoušet na vlastní kůži.

A nyní ještě jednou: Ráno vás nevzbudí nepříjemný zvuk budíku. Ve zvolený čas systém inteligentní elektroinstalace spustí vaši oblíbenou písničku, společně s ní vytáhne žaluzie, případně pozvolna rozsvítí světla. Všude je příjemné teplo.  A co děti? Stačí natáhnout ruku k ovladači a můžete i jim ráno zpříjemnit jejich oblíbenou hudbou. Dali byste si rádi společnou snídani, od které byste již nemuseli odbíhat kvůli kontrole topení, oken, či zapnutí zavlažování? Není problém. I tohle vám inteligentní elektroinstalace iNELS umožní na jeden dotek. A že jste na to při odchodu z domu zapomněli? Nevadí. Instalace počítá s uspěchaným tempem dnešní doby a proto není problém zadat tyto pokyny pro váš dům vzdáleně, přes internet…. Vrací se vaše děti domů ve smluvenou dobu, ale vy  trávíte nedobrovolně hodiny v dopravní zácpě? Podívejte se, co doma dělají. Pomocí kamer je můžete mít pořád pod dohledem.
 
Na počátku byla elektroinstalce. Ale ta iNELS vám dá víc; je totiž inteligentní.

Více informací: www.inels.cz

27.06.2012 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444