Elegantní řešení úložných systémů v kuchyni

Legrabox free, nová varianty s velkoplošnými zásuvnými prvky

Legrabox free, nová varianty s velkoplošnými zásuvnými prvky

Dostatek úložného prostoru je k nezaplacení a v kuchyni to platí obzvlášť. Do hlubokých zásuvek můžete uložit vše - od velkých hrnců až po potraviny. Nyní si úložné boxy můžete vybrat v nové designové variantě a různém materiálovém provedení. Představujeme Legrabox free. 

Vzhled Legraboxu free charakterizují velké zásuvné prvky. Společnost BLUM nabízí dostatek možností pro individuální řešení výsuvů. Můžete si vybrat z různého materiálového provedení, a to buď ze skla, dřeva nebo dokonce kůže. Konstrukční prvky harmonicky zapadají do designu rámů a tím zajisťují kvalitní vzhled nábytku.

Pokud se rozhodnete použít pro výsuvy sklo, dosáhnete odlehčeného a otevřeného vzhledu. To je zvláště užitečné u potravinové skříně Space Tower s vnitřními zásuvkami Blum.  

Legrabox free se zásuvnými prvky ze skla – pro přehled: Space Tower, praktická potravinová skříň s vnitřními výsuvy od firmy Blum
I u systému Legrabox je instalováno osvědčené tlumení BLUMOTION, které zajišťuje tiché zavírání. Naopak komfort při otevírání je zaručen technologií Servo-Drive (elektrická) a Tip-On (mechanická).

Novou designovou variantu Legrabox free lze libovolně kombinovat s variantou Legrabox pure. Systém se uplatní zejména v kuchyni, ale samozřejmě také v ložnici, koupelně nebo obývacím pokoji. Obě varianty vytvářejí jednotný vzhled vaší místnosti.
 
Individuální designová přání s Legrabox free –
např.  se zásuvnými prvky z kůže. 
 

Pořádek v celé své kráse

Abyste ve svých zásuvkách dosáhli maximálního prostoru a přehlednosti zároveň, Legrabox je doplněn systém vnitřního dělení - Ambia-line. Ten díky elegantními rámečům poskytuje  přehled a organizaci uvnitř zásuvek. Systém je k dispozici ve dvou verzích: 
 
  • Rámečky z lakované oceli v různých barvách,
  • nebo v kombinaci vybraných dekorů dřeva a ocelových dílů. 
Rafinované detailym jako např. magnetické spojení ocelového rámečku se zadní stěnou zásuvky, dělají z Ambia-Line jednoduchý intuitivní a snadno použitelný a univerzální systém. Tuto výhodu oceníte při ukládání a organizování kořenek, nádob a dalších kuchyňských zásob. Abyste moderní design dotáhli do posledního detailu, k systému Legrabox si můžete vybrat také čtyři praktické kuchyňské pomocníky Blum – řezačku na fólie, držáky nožů, koření a talířů.
V libovolné kombinaci: Legrabox pure v kuchyni, Legrabox free v obýváku
16.02.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444