Elegance, krása a kvalita pro každý den

Dlouholeté zkušenosti s navrhováním, výrobou a prodejem čalouněného nábytku - sedacích souprav, pohovek, křesílek i křesel má česká společnost RESA. Značka RESA má svůj vlastní sortiment, který postupně obohacuje o novinky. Vybavuje nábytkem bytové i komerční interiéry a její velkou výhodou je nabídka individuální péče, která zahrnuje rozměrové i designové úpravy a další služby.

Kultura bydlení má u nás svou tradici, i když ve druhé polovině minulého století zažila svá problematická léta, kdy potenciál českých nábytkářů zůstával nevyužit a trh nabízel jen velmi omezený a často nenápaditý sortiment. Dnes nastala jiná situace: Nabídka na trhu je bohatá, útok na spotřebitelský vkus a smysl pro kvalitu tak nepředstavuje nedostatek, ale naopak záplava dovezeného levného zboží. Čeští nábytkáři, kteří chtějí oslovit kvalitou, proto nemají na trhu snadnou pozici, přesto mnozí z nich nacházejí svou klientelu. Společnosti RESA se to daří už víc než dvacet let.

Vlastní originální produkci tvoří především několik kolekcí čalouněného nábytku, jehož vlastnosti určuje zajímavý design, použití kvalitních materiálů a perfektní dílenská práce.

Laiky možná překvapí, že základem spolehlivého čalouněného kusu nábytku je dřevo. V dílnách firmy RESA používají truhláři k výrobě rámů jen to nejkvalitnější, které zaručuje spolehlivost a odolnost celého výrobku.

Zásadní měrou pak funkčnost a životnost čalouněného nábytku RESA ovlivňuje vysoká kvalita kovového pružení a použitých pěn. Tyto komponenty firma odebírá od léty prověřených dodavatelů. Stejně tak je tomu i u nabídky potahových materiálů a jejich vždy dokonale provedeného zpracování.

Elegantní sedací soupravy, pohovky a křesla si tu můžete objednat v mnoha provedeních - od decentních a jemných odstínů až po barvami hýřící vzory, které interiér oživí a rozzáří. V nabídce jsou i potahy z kůže.

K nejvyhledávanějším výrobkům firmy patří praktické rozkládací pohovky s jednoduchým a rychlým rozkládáním. Vhodné jsou nejen pro příležitostné spaní, díky kvalitě použitých materiálů a spolehlivému a praktickému mechanismu rozkládáni najdou některé typy, vybavené navíc úložným prostorem,  uplatnění i v malých bytech. Pomohou zde vyřešit nedostatek prostoru pro každodenní pohodlné spaní.

RESA ale nedodává jen čalouněné soupravy, pohovky, křesla, či křesílka. Její odborníci vám pomohou navrhnout a vybavit prakticky celý obývací interiér včetně skříněk, komod a stolků i vybraných textilií, svítidly a designovými doplňky. Všechny produkty, které RESA nabízí, se vyznačují kultivovaným designem a perfektním řemeslným zpracováním.
02.05.2014 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444