EXCELENT aneb Všechno při ruce

Zvednout se a trochu se projít není při práci v kanceláři nic nezdravého. Je však daleko příjemnější a především efektivnější, když si čas pro takovou přestávku určíme podle svého a ne, když si ji vynutí potřeba najít rychle tužku nebo vyhledat nezbytný údaj či dokument.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Společnost Nábytek Exner na letošním veletrhu MOBITEX představila jednu ze svých novinek - mobilní úložný systém EXCELENT, který svým uživatelům mnohá nepříjemná vyrušení z práce ušetří. Jeho výhody, uvítá každá moderní kancelář. Na první pohled jednoduchá, tvarově čistá, elegantní sestava prakticky vybavených policových skříněk a kontejnerů umožní uživateli najít všechno tam, kde právě potřebuje. Nemusíte se přizpůsobovat vybavení své kanceláře, ono se přizpůsobí vám! Vaše pracoviště může každý den vypadat jinak, může být funkční při nejrůznějších situacích a činnostech. Snadné přemístění jednotlivých kusů tohoto nábytku zajišťují jednoduchá madla a kolečka, šetrná k podlaze a zajistitelná brzdou, takže se vám nemůže stát, že při zavírání šuplíku posunete celým kontejnerem.

EXCELENT nabízí pohodlí, pocit řádu, mobilitu a k tomu všemu je na něj opravdu příjemný pohled. Jeho kvalit si ostatně všimla i odborná porota soutěže, která při letošním ročníku veletrhu MOBITEX probíhala. A tak si nábytkový systém EXCELENT kromě sympatií mnoha návštěvníků veletrhu odnesl i jednoho z prestižních Stříbrných jehlanů.
28.03.2003 | Zuzana Štolfová

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444