ETA má vánoční dárky pro každého

Váháte, co ještě koupit pod stromeček? V kategoriích produktů osvědčené značky ETA si vybere opravdu každý. ETA nabízí nejen novinky letošního roku, ale také spotřebiče pro běžné kuchyňské a domácí použití. 

Z kategorie žehliček to jsou moderní a velmi funkční produkty, které se mohou líbit. 
ETA uspokojí i náročné zákazníky svým nadstandardním příslušenstvím k produktům nebo vychytávkám pro české prostředí.

ETA Pečenka
není jen dárkem pro maminky a babičky. Multifunkční přenosná pečící trouba, v které snadno upečete buchty, těstoviny a maso. Čtvercový tvar pohodlně umožní péct i ryby. Bezpečnost chrání pojistka víka, jehož ohřev se při odklopení vypne.

Cena: 2999,-

ETA Digi Viento, žehlička, potřebný dárek nejen pro ženy. ETA Digi Viento vyniká svým dvoukomorovým parním systémem, tak vždy zajistí dostatečné a rovnoměrné dávkování parního šoku. Nespornou výhodou je speciální termostat, který zajistí, že vaše černé oblečení bude bez šedivých sežehlených fleků. Termostat udrží teplotu tak. jak je nastavená.

Cena: 2 599,-
Bublimo výrobník domácí limonády a šumivého nápoje potěší celou rodinu. Bublimo má navíc bezpečnostní dvířka z tvrzeného skla a bombička je „zdravá“. Má speciální plášť, který zabraňuju škodlivým látkám, aby se do připraveného nápoje dostaly.

Cena: 1 999,-


Domácí pekárny se staly oblíbeným vánočním dárkem. Ranní vůni čerstvě upečeného chleba kupovaným jen těžko nahradíme. ETA má v kategorii domácích pekáren výsostné postavení na českém trhu a nabízí opravdu špičkové produkty. Jednou z nich je ETA Delicca v elegantním designu a má 12 přednastavených programů.

Cena: 2 999,-
Inovativní novinkou od Ety je nový robotický vysavač ETA Bolero. Zbaví vás každodenního úklidu. Díky bezpečnostním senzorům nespadne ze schodů, zásluhou dodávané virtuální zdi se vyhne nepatřičným místům a senzor znečištění upraví jeho chod dle aktuálních podmínek.

Cena: 7 999,-


Krásné dárky nejen po stromeček nabízí pro krásné vlasy švýcarská značka Valera. Bezkonkurenční žehlička na vlasy Brush and Shine nabízí opravdový komfort a dokonalý výsledek při žehlení vlasů. Kartáče ze speciálních žíní vlasy nejprve přesně učešou a žehlička krásně narovná. Lasy jsou lesklé a zdravé.

Cena: 1 999 ,-
 S Etou si vybere opravdu každý. Více tipů na dárky naleznete zde: www.eta.cz
08.12.2014

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444