EKOSPOL jde proti proudu a sráží ceny. Ve svém novém projektu EKOCITY Hostivař nabízí nové byty pod milion korun

EKOSPOL v projektu EKOCITY Hostivař na trh uvede celkem 802 bytů, přičemž prodej první etapy s 248 byty začal v úterý 7. dubna a část bytů šla do prodeje formou aukce. Společnost zároveň přinesla na trh absolutní novinku - byty 1+kk+sk. Vybrané menší byty disponují moderně vyřešenými stavebně oddělenými spacími kouty. Garsonky 1+kk+sk za nejnižší ceny tak nabízejí komfort bytu 2+kk!


V první etapě EKOSPOL pustil do prodeje 248 bytů za bezkonkurenční ceny ve dvou devítipodlažních domech s atraktivní a funkční architekturou, s dostatkem venkovních i podzemních parkovacích stání. Na zájemce čeká velký výběr dispozic od  1+kk až po 4+kk (33,6 – 115,4 m2) s prostornými předzahrádkami, balkony nebo atraktivními střešními terasami.

EKOSPOL sráží ceny

Absolutním hitem bytů v projektu EKOCITY Hostivař je jejich cena. Byty 1+kk+sk začínají na 990 tisíci korunách, 2+kk na 1,55 milionu a 3+kk na 2,34 milionu korun. „Naše nabídka způsobí na bytovém trhu zemětřesení. Zatímco většina developerů na trhu zdražuje, my díky optimalizaci na všech stupních výstavby včetně minimalizace zisku zlevňujeme. Věřím, že EKOCITY Hostivař bude díky bezkonkurenční cenové nabídce a skvělé lokalitě jedním z nejžádanějších a nejúspěšnějších projektů rezidenční historie České republiky,“ říká Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL, která je lídrem bytové výstavby v České republice. „Naše očekávání od tohoto projektu jsou samozřejmě opět nejvyšší, chceme mít všechny byty vyprodány dlouho před dokončením, ostatně jak je u nás zvykem, a čímž se odlišujeme od naší konkurence,“ dodává Korec.

Lokalita v Hostivaři spojuje skvělou dopravní dostupnost do centra s klidnou lokalitou plnou zeleně, sportovního vyžití a skvělé občanské vybavenosti. Chloubou lokality je Přírodní park Hostivař-Záběhlice. Jeden z nejvýznamnějších rekreačních areálů v Praze nabízí pro chvíle odpočinku malebné stezky, písčité pláže, dětská hřiště nebo cyklostezky. V okolí bytového areálu se nachází mateřské, základní a střední školy, ordinace lékařů, veterinární stanice, plavecký areál, sportovní haly, obchodní centrum či golfové hřiště.

Nejprodávanější byty na metru

Byty v projektu EKOCITY Hostivař však nejsou jedinou novinkou v nabídce EKOSPOLU. Lídr tuzemské bytové výstavby totiž v polovině března pustil do prodeje již osmou, poslední etapu projektu Panorama Kyje. V ní nabízí ve dvou moderních čtyř- a pětipodlažních viladomech celkem 91 bytů s nejlepším poměrem ceny a kvality v dispozicích 1+kk až 5+kk o rozloze 31,5 – 119,1m2. Ceny startují na 1,65 milionu korun u 1+kk, 2,15 milionu korun u 2+kk a ceny bytů 3+kk začínají na 3,13 milionu korun. Lokalita disponuje výbornou občanskou vybaveností. Oblíbené nákupní a zábavní Centrum Černý Most s množstvím dalších hypermarketů a obchodů je odsud vzdálené pouhých pět minut autem nebo jednu stanici metrem.

Panorama Kyje je jednoznačně nejúspěšnější a nejprodávanější bytový projekt u metra. Prvních pět etap projektu bylo vyprodáno dlouhou dobu před dokončením, v šesté etapě zbývají doprodat poslední tři byty a v sedmé etapě 13 bytů, a to více než rok a půl před dokončením. „Postupnou realizací zbývajících etap vznikne v Kyjích téměř tisíc nových bytů a tato nová čtvrť v klidové zóně s předzahrádkami a dětským hřištěm se stane doslova klenotem pro rodinné bydlení,“ říká Evžen Korec.

Vedle bytů v Hostivaři a Kyjích EKOSPOL nabízí byty s nejlepším poměrem ceny a kvality i v projektech Výhledy Barrandov, Nové Měcholupy, EKOCITY Uhříněves, Slunečné terasy Řeporyje, Michelské zahrady a Viladomy Dubeč.
07.04.2015 | PR - Ekospol

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444