E1.cz: Od kabelu po zásuvku

Multifunkční zásuvkový POWERCUBE

Multifunkční zásuvkový POWERCUBE

Stavíte nebo rekonstruujete? Podlahu jste už vybrali, dveřní zárubně a kliky zakoupili, představu u barvě stěn a obkladů máte a dokonce víte, kam přesně umístíte spotřebiče. Poradíte si i s kabelovými rozvody, výběrem jističů, nových zásuvek, vypínačů, záslepek a třeba i nějakých těch chytrých elektrických zařízení?

Instalaci rozvodu elektřiny je vhodné přenechat odborníkovi, který je znalý vyhlášky č. 50, jednoduše elektrikáři. Drobné elektrické příslušenství však dokážete koupit sami. Vybírat můžete nejen takové, které plní základní funkce zapnout – vypnout – připojit, ale umí i nabíjet z USB, přenášet bluetooth signál nebo připojit HDMI. Chytrá elekroinstalace může zajistit kvalitní poslech oblíbené hudby nebo třeba důmyslné ovládání světel a stínicí techniky z vašeho mobilního telefonu. Všechny tyto chytré výrobky najdete na E1.cz – e-shopu, který se specializuje na veškerý elektromateriál, od kabelu po zásuvky.

Kromě řady různých nových funkcí můžete vybírat z širokého sortimentu barev, tvarů a materiálů, které budou slušet vašemu bydlení. Pokud jste spíše minimalista, můžete veškeré elektro v zápustné variantě uschovat do podlahy, skříňky či desky stolu. Mezi hity patří vypínače ze skla, kůže nebo břidlice, dotykové LED pásky schované do lišty, podsvícení stropu, světla měnící intenzitu osvětlení podle denní doby, nebo ovládání světel, žaluzií nebo zabezpečení z mobilu bez ohledu na to, zda-li jste právě doma nebo na dovolené.

Díky stálému technologickému rozvoji přicházejí výrobci s inovacemi nejen ve funkčnosti a vzhledu svých výrobků, ale s každou novou řadou zjednodušují také instalaci, případně výměnu svých výrobků. Elektrikář bude u vás trávit méně času nebo si své rámečky zvládnete z modré na červenou vyměnit sami.
Složení přístroje UNICA Colors, Schneider
Stačí si na E1.cz jen vybrat, nakoupit a instalovat – sami nebo se svým elektrikářem. A když si nebudete s nákupem vědět rady, nezapomeňte se v e-shopu zeptat, tým odborných techniků vám s nákupem milerád poradí.
06.05.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444