E-shop Svět svítidel garantuje nejnižší ceny výrobků a nově i radí

Že výběr vhodného osvětlení není radno podceňovat, ví každý. Dobře zvolené svítidlo nejen že dokáže zútulnit prostor a vytvořit atmosféru, ale také nám pomůže ušetřit na energiích. E-shop Svět svítidel nabízí široký sortiment svítidel, která si můžete prohlédnout a nakoupit v klidu domova, a navíc nově návštěvníkům webu poskytuje cenné rady v poradně.

Aktuálně: velké slevy a dárky k nákupu
E-shop Svět svítidel.cz se stal pomocníkem při vybírání toho správného lustru či lampičky. Svítidla prodává už dvacet let a zboží doručuje už do 48 hodin. E-shop nyní nabízí výprodej, takže vybrané produkty koupíte až o 70 % levněji.

E-shop Svět svítidel.cz garantuje nejnižší cenu. V případě, že byste našli stejné svítidlo u konkurence levněji, e-shop Svět svítidel.cz vám jej prodá za nižší cenu a navíc ještě přidá slevu 5 %. K dalším výhodám patří dárek v podobě senzorového svítidla k objednávce nad 2 000. Když nakoupíte nad 3 000 Kč, čeká na vás zdarma baterka Philips a při objednávce nad 5 000 Kč dokonce petrolejka. Dopravu při nákupu nad 3 000 Kč neplatíte.
Každé třetí svítidlo zdarma
Většinou při zařizování interiéru potřebujete zakoupit více svítidel, a tak je pro vás jako stvořená akce, při níž každé třetí svítidlo (to nejlevnější) dostanete zdarma. A pozor – neplatí žádné omezení v počtu kusů. Při koupi šesti kusů, tedy získáte zdarma dvě svítidla, při objednávce devíti potom tři kusy a tak dále. Zkrátka čím více objednáte, tím více ušetříte.

Bazar pro šetřílky
Pokud chcete uspořit, určitě byste na e-shopu Svět svítidel.cz měli navštívit i bazar svítidel. Všechna zde nabízená osvětlení jsou plně funkční a jedná se například o svítidla, která ležela dlouho ve skladu, byla vybalena z originální krabice, nebo mají malou povrchovou vadu.
 
Základem je centrální osvětlení
E-shop Svět svítidel.cz se snaží nabízet nejenom ty nejpříhodnější ceny, ale také vás uspokojí svým obrovským výběrem. Dodává zboží od více jak dvacítky výrobců, například od rakouské společnosti EGLO nebo české firmy PREZENT. Na své si přijdou vyznavači jednoduchých klasických tvarů, příznivci moderního designu i milovníci historických ratanových či vitrážových svítidel. Zapomenuto není ani na krásná pestrobarevná dětská svítidla. Při výběru byste se ale neměli nechat unést jen vzhledem. Před nákupem je potřeba si především uvědomit velikost a účel místnosti, polohu oken a barvu stěn, nábytku a koberce. Ať už přemýšlíte o osvětlení kuchyně, jídelny nebo sklepu, vždy platí několik pravidel:

  • V každé místnosti je nutné centrální svítidlo a to ve formě lustru nebo stropního svítidla. 
  • Další jednotlivé zóny nebo zákoutí místností pak doplní nástěnná svítidla, bodová světla, zářivková svítidla nebo stojací lampy. 
  • Pro pracovní a noční stoly jsou samozřejmostí lampičky. 
  • E-shop Svět svítidel.cz má ve své nabídce i venkovní osvětlení.
 
Nová poradna pomůže s výběrem zdrojů
Při výběru svítidla byste také měli vědět, jaký do něj namontujete světelný zdroj. To, jestli vám celý den bude v kuchyni svítit obyčejná žárovka, nebo LED žárovka, pak totiž výrazně poznáte na účtu za elektřinu. Protože jsme po dlouhé roky byly zvyklí na klasickou edisonku, řada lidí stále tápe, co do konkrétního svítidla namontovat. E-shop Svět svítidel.cz se snaží nákup osvětlení co nejvíce zpříjemnit a zjednodušit, a proto na svých webových stránkách nově přináší poradnu, která právě v těchto otázkách pomůže. Dočtete se zde o výhodách i nevýhodách klasické žárovky, halogenové žárovky, kompaktní zářivky a LED žárovky. Dostanete odpověď na to, jak vybrat správnou barvu světla či jak silnou koupit žárovku do jednotlivých místností. Na konkrétním případě je také ukázáno, co nahrazuje klasickou 100W žárovku. Pro dostatek světla už totiž není podstatný příkon, tedy počet wattů, ale světelný tok, který se udává v lumenech.
07.03.2014

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444