Dveře s unikátním 3D povrchem

Společnost SOLODOOR, která patří k předním domácím výrobcům dveří a zárubní, rozšířila svoji nabídku o dveře Gabreta. Nová modelová řada vyniká jemnou linií úzkých prosklených pruhů a SOLODOOR ji premiérově nabízí s unikátním strukturovaným povrchem SOLO 3D.

„Gabreta je naší další odpovědí na nejaktuálnější trendy v designu dveří. U zákazníků v současné době vítězí dveře se subtilním prosklením. Oblibě se těší strukturované povrchy evokující dřevo. Gabreta jsou dveře ve střední cenové kategorii, svým designem a kvalitou provedení ovšem míří minimálně o třídu výš,“ uvádí generální ředitel SOLODOOR Martin Dozrál.

U řady Gabreta je poprvé v nabídce povrch SOLO 3D. Jedná se o trojrozměrný povrch, který se vyrábí ve variantách eben, bambus, cremeline. Právě tyto strukturované povrchy jsou aktuálním světovým trendem. Druhou volbou povrchové úpravy je použití fólie s devíti možnostmi dezénu (například rumunská třešeň, ořech, dub či olše). Řada Gabreta je nabízena v osmi variantách označených římskými číslicemi, a to s jedním či dvěma prosklenými pruhy. Prosklení je rámováno buď lištou v barvě dveří, nebo dnes módní hliníkovou lištou.

„Navzdory útlumu ve stavebnictví zákazníci překvapivě neutekli pouze k levným dveřím a dávají jednoznačně najevo, že pokud se již rozhodnou investovat do nových dveří, chtějí za své peníze kvalitu,“ uvedl Martin Dozrál. Proto SOLODOOR v posledních měsících kromě řady Gabreta uvedla na trh modely Excelent, Elegant, Solid a Brillant pro náročnou klientelu.
16.08.2010 | PR
  • SOLODOOR a.s.

    SOLODOOR je předním českým producentem interiérových dveří a obložkových zárubní, který od roku 1997 vyrábí finančně dostupné, spolehlivé, kvalitní a funkční dveře a zárubně. Nabízí také profesionální poradenství, odbornou montáž a možnost získat pětiletou záruku na své zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444