Dveře od Sapeli s dárkem

Společnost SAPELI přichází na podzim s příjemným dárkem pro své zákazníky. Až do konce letošního roku je bude odměňovat exkluzivním robotickým vysavačem značky ECOVACS.

"Se Sapeli je život snadný" –  takový je název kampaně, kterou společnost SAPELI, největší výrobce interiérových dveří a zárubní na českém trhu, odstartovala počátkem září a navázala tím na řadu svých předchozích úspěšných kampaní. 

„Za nákup dveří, zárubní či doplňkového sortimentu SAPELI budou nyní zákazníci odměněni luxusním  a výkonným robotickým vysavačem značky ECOVACS. A to ve třech kvalitativních úrovních, začínajících od výše 6 990,- Kč do 11 990,- Kč,“ informuje Mgr. Ota Meissner, vedoucí marketingu SAPELI a dodává: „Podzim se u dveří SAPELI nese v duchu pohody.“



Vysavače ECOVACS jsou kvalitním a praktickým pomocníkem do každého interiéru, vhodným k čištění všech typů podlahových ploch, tedy dřevěných podlah, linolea, dlažby a samozřejmě koberců. Ušetří vám mnoho času, který budete moci trávit příjemnými aktivitami.


A proč jsou odměnou za nákup produktů Sapeli právě robotické vysavače? „Stejně tak jako dveře a zárubně SAPELI jsou moderní, praktickou, pohodlnou a spolehlivou záležitostí pro každý interiér, plní tuto roli i tento dárek, robotický vysavač ECOVACS. Název podzimní kampaně SE SAPELI JE ŽIVOT SNAŽŠÍ – to není jen heslo, to je cíl, kterého chceme pro naše zákazníky dosáhnout,  uvádí závěrem Mgr. Ota Meissner.

04.10.2010

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444