Dveře, které dokonale ladí

Při zařizování či rekonstrukci bytu si interiérové dveře zcela nepochybně zaslouží vaši pozornost. Mohou totiž významně pozdvihnout nejen funkční, ale i estetickou úroveň vašeho domova. Někdy je účelem, aby upoutaly, jindy mají působit nenápadně, aby nechaly vyniknout jiné zajímavé prvky interiéru. Vždy by však měly ladit s ostatním vnitřním zařízením – a na to má CAG s.r.o. jako jediný český výrobce dveří skvělý recept.

Při výběru interiérových dveří je třeba nejprve zvážit několik věcí souvisejících s jejich funkčností. Podle druhů místností, které budou oddělovat, vám správný odborník poradí, zda je vhodné vybírat křídlo plné, či prosklené a jak by se mělo otevírat. Nejde jen o rozhodnutí o orientaci (levé / pravé), ale některý prostor se například mnohem lépe hodí k osazení posuvným či skládacím provedením než klasickým otočným. Umístění dveře také v některých případech předurčuje k žádoucím speciálním vlastnostem (protipožární, bezpečnostní, protihlukové či klima dveře).

 
Minimálně stejný důraz je kladen i na výběr správného povrchu. U praktických CPL i HPL laminátů je dnes velmi pestrá nabídka dekorů, které se svým přirozeným vzhledem přibližují skutečné kresbě dřeva. Stále větší oblibu si pak získávají dekory s hlubší 3D strukturou. CAG nabízí nejen pět dekorů laminátu Reliéf, odpovídajících dnešním moderním trendům, ale i hluboký dřevní pór nebo reliéfní povrch Artemis pro dveře lakované v jakémkoliv odstínu dle vzorníku RAL.
Jak bude vámi vybraný model vypadat v různých dekorech, si máte možnost sami vyzkoušet na webovém konfigurátoru. V několika krocích můžete měnit model, míru prosklení, dekor či sklo a výsledek okamžitě vidíte na fotografii. Takto si můžete tu správnou kombinaci vybrat v pohodlí domova a nakonec si i ověřit, zda je možné ji vyrobit s případnými speciálními vlastnostmi. 

 
Co je v nabídce CAG skutečně jedinečné, je možnost si ve zcela totožných dekorech vybrat nejen interiérové dveře a zárubně, ale i vestavěné skříně, šatnu či nábytek na míru. Tento český výrobce mnohaletým sledováním přání a potřeb svých zákazníků zjistil, že velmi často ve stejné době pořizují jak dveře, tak skříně – a bývá těžké zajistit, aby k sobě pasovaly.

Proto je nabídka CAG opravdu mimořádná: plně podle vašich představ a požadavků vám v některé ze svých 10 vzorkových prodejen poradí s výběrem a v překvapivě krátkém termínu vyrobí na míru nejen vaše nové interiérové dveře, ale i vestavěné skříně nebo třeba botník či stolek, a to vše ve stejném dekoru bez nutnosti hledat jinde! Problémem není ani řešení podkrovních místností – v CAG si poradí i se zkosenými rohy. Jejich technici vám následně vše odborně namontují a vy se budete moci po mnoho následujících let těšit z pohledu na dokonalý, ničím nerušený soulad vašeho interiéru.

 
28.04.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444