Dvě novinky Porotherm

Dvě novinky POROTHERM budou mezi sebou zápolit o nejvyšší ocenění na letšním ročníku mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH. Navzájem se tu utkají překlad POROTHERM VARIO, který společnost Wienerberger uvádí na trh v létě, a naprostá novinka v sortimentu, tepelněizolační cihla POROTHERM 40 EKO+.

Na FOR ARCHU, který proběhne v Praze – Letňanech od 22. do 26. září 2009, se zájemci o výstavbu rodinného bydlení budou moci na stánku společnosti Wienerberger kromě novinek těšit i na oblíbené ukázky zdění na tenkou spáru a také na zdění bez použití malty.

„O zdění je pokaždé velký zájem,“ uvádí ing. Roman Busta z Wienerbergeru. „Lidé si cení možnosti se zblízka seznámit s rychlou a kvalitní výstavbou, kterou poskytuje technologie POROTHERM DRYFIX.SYSTEM.“ Při této metodě zdění nahradila maltu dóza se speciální PUR-pěnou, která se na cihly nanáší aplikační pistolí. Hrubou stavbu lze zvládnout do týdne. Zdít je možné i v zimě, a to až do -5°C.

Cihláři předpokládají, že pozornost vysokého počtu návštěvníků letos přitáhnou i dvě představované novinky. „Věříme, že o POROTHERM EKO+ bude velký zájem,“ říká ing. Roman Busta. „Tato cihla využila ty nejlepší vlastnosti našich dosavadních výrobků a dále je vylepšila. Poskytuje ideální předpoklady pro výstavbu energeticky úsporného bydlení. Majitelé rodinných domů postavených z těchto cihel mohou počítat s opravdu minimálními náklady na energie za vytápění. Bonusem pak je skutečnost, že se jedná o produkt ze zcela přírodních materiálů.“

Nadokenní překlad POROTHERM VARIO je určen všem, kdo chtějí jednoduše a rychle vyřešit zastínění oken. Keramobetonový překlad umožňuje volbu varianty pro instalaci venkovní rolety nebo žaluzie. K jeho hlavním výhodám patří ucelenost dodávky, obsahující překlad i tepelněizolační prvek, v němž je zabudován vybraný mechanismus pro instalaci zastínění.

Stánek společnosti Wienerberger bude umístěn v hale A 1, stánek č. 16. Zájemcům o pořízení rodinného bydlení zde budou k dispozici i odborníci, kteří jim ochotně poradí s konkrétními dotazy týkajícími se výstavby.

Více informací získáte na zákaznické lince 844 111 123 nebo na www.porotherm.cz.
03.08.2009 | PR
  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444