Zelený Botič otevírá své dveře

Hledáte nové bydlení a stále nemůžete najít to pravé? Využijte příležitosti osobní prohlídky. Zjistěte, jestli vám bude vyhovat velikost nebo lokalita bytu. Poprvé mají zájemci o bydlení možnost vidět projekty Kaskády u Botiče a Zelený Botič společně po kolaudaci. Jestliže se rozhodnete právě v tuto chvíli a byt si vyberete, budete se moci prakticky ihned nastěhovat a prožít už letošní jaro ve svém. Navštivte Den otevřených dveří v pražských Záběhlicích, který se uskuteční 12. a 13. dubna 2013 od 9:30 do 18 hodin.

Lokalita vede
Pro většinu zájemců o nové bydlení hraje podstatnou roli lokalita. Právě ta je u projektu Zelený Botič jednou z největších výhod. I když nebude nový majitel využívat auto, i tak má zaručenu skvělou dopravní dostupnost. Z metra Skalka jede na místo autobus č. 138 nebo z Vršovic autobusová linka č. 101. Zastávka Záběhlická škola se nachází přímo před budovou projektu, jehož adresa je Práčská, Praha 10. Projekt Zelený Botič je ve své obytné části situován na jih, v těsné blízkosti potoka Botiče. Naprostá většina bytů má balkony nebo terasy, které svým atypickým tvarem příjemně člení fasádu domu. „Největší zájem je o prostorné byty s velkými terasami. Očekáváme, že se prodej rozběhne právě nyní, po skončené kolaudaci. Stejně tak tomu bylo i u první etapy,“ říká Lada Kuncová ze společnosti Geosan Development, která projekt prodává. Na severní straně sousedí s první etapou Kaskád u Botiče, je tak zachován naprostý klid od komunikace. V blízkosti se nachází škola, školka i zdravotní středisko. Velmi snadno dostupné je obchodní centrum. V malebném okolí Botiče tak můžete strávit celý život.
V rámci Dne otevřených dveří mají zájemci možnost prohlédnout si Kaskády i Zelený Botič. První projekt je však téměř vyprodaný, zbývají pouze tři poslední byty a jeden komerční prostor. Druhá etapa - Zelený Botič je od konce ledna letošního roku po kolaudaci všech čtyř bytových domů. 

Ve druhé etapě nejde jen o velké byty 3+kk a 4+kk, ale i o menší byty od 1+kk s terasami. Na své si přijdou i zájemci o byty s předzahrádkami, které díky uzavřené lokalitě podél Botiče získávají to pravé kouzlo. Navíc v rámci bonusu získají zájemci při rezervaci do konce dubna garážové stání k bytům kategorie 2+kk a větším garážové stání za 1.210,- vč. DPH.

Během obou dnů bude zájemcům k dispozici hypoteční poradce, který ochotně zodpoví veškeré otázky ohledně financování bytu. Nebude chybět ani pracovník klientských změn.
Bytový komplex Kaskády u Botiče a Zelený Botič je projektem společnosti GEOSAN DEVELOPMENT a nachází se v těsné blízkosti biokoridoru, tedy nedotknutelného cenného přírodního území, jednoho z nejdelších pražských potoků. Společnost nabízí nové byty v Praze i v ostatních lokalitách. Ve výstavbě je projekt Liberty Building v Nuslích a také Byty Svět na Malvazinkách.

Více o projektu se dozvíte na telefonní lince 800 213 215 nebo navštivte internetové stránky www.kaskadyubotice.cz či www.zelenybotic.cz.
09.04.2013

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444