Dům za cenu bytu

Vizualizace: EUROLINE Slovakia s.r.o.

Vizualizace: EUROLINE Slovakia s.r.o.

Nejúspěšnější rodinný dům ve své kategorii

Získat dům za cenu bytu je často vytouženým cílem stavebníků, mladých rodin, každého, kdo řeší svoje bydlení a touží zároveň po tom, aby bylo nadprůměrné a nevšední. Samozřejmě, cena bytů výrazně kolísá v závislosti na regionu i konkrétní lokalitě, ale že se lze cenou realizace kvalitního zděného domu přiblížit k cenové úrovni bytu, dokazuje úspěšnost rodinného domu BUNGALOV 963 od společnosti EUROLINE Bohemia s.r.o.

Koncepce

Jedná se o přízemní 4-pokojový rodinný dům typu „bungalov“ s příjemnou architekturou a tradičním tvarem do „L“. Ve skutečnosti se v tomto projektu skloubily výhody dlouhodobě úspěšných projektů EUROLINE, které byly doplněny o nejnovější požadavky stavebníků podle aktuálních trendů. Dispozičně je dům dělený na denní a noční část. Dominantou je velkoprostor obývacího pokoje s krbem a přístupem na velkou terasu, který navazuje na komfortní kuchyni s rohovou linkou a odvětranou spíží. Všechny pokoje jsou přístupné z chodby, kromě hlavní koupelny dům disponuje i samostatným hygienickým zařízením.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Projekt je dodáván také v zrcadlovém otočení.

Projekt

Rodinný dům má tradiční tvar a právě jednoduchost technického řešení ho vynáší na přední místo v žebříčku úspěšnosti. Jednoduchá střecha, nejoblíbenější materiály, nadstandardní tepelně izolační vlastnosti či málo nosných stěn s dobrou variabilitou prostoru a to vše okořeněné progresivním inženýrským myšlením je kombinací, která odliší vynikající projekt od průměrného.

Technologie

Vytápění je nízkoteplotní, podlahové. Zdrojem tepla může být plynový či elektrický kotel, ale samozřejmě alternativně i tepelné čerpadlo. Teplá voda je připravovaná centrálně v zásobníku. Podle individuálních požadavků je možné dům vybavit větrací jednotkou s rekuperací tepla. Všechno závisí na požadavcích investora a na snaze najít optimální kombinaci pro danou lokalitu.

Cena

Rozpočtové náklady stavby na „klíč“ jsou vyčíslené na 2 340 821 Kč ( bez DPH), což je přibližně 26 100 Kč / m2 užitkové plochy. A díky jednoduchému technickému řešení je možné dům stavět i svépomocně, což představuje velkou výhodu a značný prostor na snížení či kontrolu nákladů realizace. Stačí porovnat ceny bytů novostaveb bytových domů a zjistíme, že je to cena porovnatelná a velmi lákavá. Stojí za to se nad touto možností zamyslet.

Fakta


obytné místnosti: 4 • zastavěná plocha: 112,0 m2 • zastavěná plocha s garáží: 140,0 m2 • obestavěný prostor: 494,0 m3 • celková užitková plocha: 89,7 m2 • celková obytná plocha: 62,5 m2 • podlahová plocha: 89,7 m2 • výška hřebene od ± 0,0: 4,650m • sklon střechy: 22°• potřeba energie na vytápění budovy 127 kWh/m2 rok.
Cena projektu: od 13 810 Kč


Více informací najdete na www.euroline.cz

08.04.2010 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444