Dřez, na který se můžete spolehnout

Kuchyně je centrem domova a místem kde se odehrává velká část rodinného života. Vybavení kuchyně by proto mělo být maximálně přizpůsobeno našim potřebám a svou praktičností nám ulehčovat práci. Jedním z nejdůležitějších prvků tohoto vybavení je kuchyňský dřez. Jeho dobrá volba usnadní každodenní činnosti a na mnoho let zpříjemní vzhled kuchyně.

Takový požadavek jednoznačně splňují dřezy tradiční německé značky Schock. Tato firma s výrobní tradicí delší než 80 let vyvinula v posledních desetiletích své vlastní kompozitní materiály na bázi granitu, jejichž optimalizace byla v roce 1991 patentována pod názvem CRISTALITE. Své výrobky firma distrubuuje do celého světa. 


Dřezy Schock jsou již řadu let velmi oblíbené i u českých spotřebitelů zejména díky skvělým vlastnostem a krásnému vzhledu. Dokonalý design a materiál dřezu Schock, společně s vhodně vybraným barevným provedením, harmonizuje kuchyňský prostor a dodává kuchyni patřičný švih. 


Tradičním a spolehlivým dodavatelem německých výrobků značky Schock na český trh je česká firma Suite, s.r.o. Svoje zákazníky zásobuje již 8 let, při čemž zájem o kvalitní produkty Schock stále stoupá.

Co poskytují dřezy Schock?

 

ANTI-BAC - proti bakteriím bez chemických prostředků
Dřezy Schock jsou stoprocentně hygienické a poskytují aktivní ochranu před bakteriemi. Patentovaný materiál, z něhož jsou vyrobeny, obsahuje ionty stříbra, které dřezu zajišťují trvalé antibakteriální vlastnosti tím, že spolehlivě a účinně ničí zdraví nebezpečné bakterie.

 

PRO-CLEAN úprava - konec leštění zaschlých kapek
Úprava pro snadné odtékání vody z ploch i tvar dřezu ve spojení s většinou barevných provedení způsobují, že na dřezech nejsou vidět dobře známé zaschlé kapičky vody, které kazí dokonalý vzhled a vyžadují neustálou údržbu. Dřez Schock může být stále jako nový s minimem námahy.

 

TOP DESIGN - krásné a čisté linie
Schock od počátku myslí na krásu svých výrobků, na estetický požitek, který by měly přinést svým uživatelům i na jejich pohodlí. Již samotný speciálně vyvinutý tvar dřezů Schock zabraňuje usazování nečistot a  vodního kamene. Také tím je dosaženo co nejnižších nároků na údržbu.

 

VELKORYSÉ ROZMĚRY - pohodlí při používání
Dřezy Schock jiné značky převyšují zejména v hloubce a celkových rozměrech. I to vyplývá z faktu, že jejich design není kompromisem. Pohodlné rozměry oceníte, když zjistíte, že i velké nádoby, pánve či plechy, které myčka neumyje, se do dřezu bez problémů vejdou a lze s nimi bez problémů manipulovat. A díky standardním hloubkám dřezů nad 18,5 cm Vám nebude stříkat voda na kuchyňskou linku ani na podlahu.

 

ZÁRUKA KVALITY
Protože Schock je autorem materiálu i technologie, lze říct, že jsou kompozitní dřezy Schock vždy vyrobeny nejlépe a z nejlepší suroviny, která je momentálně na trhu.
Dřezy Schock se vyrábějí výhradně v Bavorsku s velkým zřetelem ke kvalitě. S tímto výrobkem ve vaší kuchyni se vám dostane výhod užívání originálu. Mnohé výrobky vypadají podobně, ale originál je vždy jen jeden. Schock je jako renomovaný výrobce a specialista na kompozitní materiály mimořádných vlastností držitelem několika stovek patentů v tomto oboru a stále udává směr vývoje pokud jde o materiál i design.

bydlinek

Bydlínek zjistil o stříbře...


Možná jste nevěděli, že stříbro je jako ničitel bakterií známo po staletí. Tento kov v přítomnosti vlhkosti ionizuje a uvolňuje biologicky aktivní ionty, které mají dezinfekční vlastnosti. Stříbro je rovněž stopovým prvkem důležitým pro správnou funkci lidského organizmu. Již ve starověku se využívalo při léčbě některých nemocí a jeho antimikrobiální vlastnosti jsou známy i ze starověkých medicín. Ve středověku se ze stejného důvodu užívaly stříbrné příbory a nádobí, ze stříbra se dělaly i nádoby na svěcenou vodu. Soudí se dokonce, že stříbrné nádobí alespoň částečně chránilo bohatší obyvatele před morovými epidemiemi.


05.06.2006 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444