Dřevojas na míru

 Koupelnová skříňka z pláže, model INFINITY INDIVIDUAL, Dřevojas

Koupelnová skříňka z pláže, model INFINITY INDIVIDUAL, Dřevojas

Výroba koupelnového nábytku přesně podle vašich představ

Realizaci vašich představ už nic nestojí v cestě; alespoň co se týká designu koupelnového nábytku. Ani ta nejobsáhlejší nabídka modelů totiž nemusí upokojit všechny požadavky.

Nechte si proto navrhnout a vyrobit model skříňky v designu přesně podle vašeho vkusu, fantazii se meze nekladou. Staňte se designérem své vlastní koupelny – s Dřevojas na míru to jde snadno.

Zapomeňte na klasické kousky a dejte zelenou atypickým modelům. „Většina z nás považuje za originální a moderní nábytek do koupelny takový, který je opatřen nějakým neokoukaným povrchem. To, že výjimečnost tkví také v atypických liniích nábytku, není až tak obvyklé. Nábytek netradičních tvarů totiž nepatří jen do koupelen, které mají nestandardní dispoziční řešení,“ říká Ing. Zdeněk Blažek, manager marketingu společnosti Dřevojas, v. d., českého výrobce koupelnového nábytku s dlouholetou tradicí.
 
    Atypický model skříňky ve tvaru „D“, Dřevojas  
Nic není nemožné
Zaujala vás možnost, pořídit si skříňku v absolutně bláznivém tvaru? Pak pro vás máme dobrou zprávu. „Výroba skutečně atypického nábytku s různým zakřivením není záležitostí, kterou svým zákazníkům může nabídnout každý výrobce. Protože poptávka po takových úpravách byla značná, odstartovali jsme výrobní projekt – Dřevojas na míru. Tedy koupelnový nábytek značky Dřevojas přesně podle vašich představ. Můžete si navrhnout buď svůj vlastní designový tvar, nebo si nechat upravit některý z modelů, který je standardně v naší nabídce,“ doplňuje Ing. Zdeněk Blažek.
Design, kvalita, záruky 
Pokud vás možnost návrhu vlastního nábytku do koupelny upoutala, ale trochu se obáváte, jak bude realizace probíhat a zda bude výsledný produkt na vysoké kvalitativní úrovni, snadno rozptýlíme vaše obavy:
 
  • Firma Dřevojas, v. d. je tradičním českým výrobcem koupelnového nábytku se zárukou stabilního zázemí a mnohaletými zkušenostmi s výrobou. 
  • Je schopna vyrobit jakýkoliv atypický koupelnový nábytek přesně na míru, případně vám může upravit jakýkoliv nábytek ze standardní nabídky,
  • v případě závazné objednávky poskytne na přání také kvalitní grafickou 3D vizualizaci vašeho budoucího nábytku, 
  • cenovou kalkulaci zpracuje do 48 hodin 
  • a na dodání nábytku se můžete těšit maximálně do 4 týdnů.
  • Firma Dřevojas, v. d. používá pouze kvalitní materiály od renomovaných výrobců,
  • pro maximální dosažitelnou voděodolnost lepené hrany pracuje se špičkovými PUR lepidly,
  • na kování Hettich je poskytována celoživotní garance kvality. 
  • Společnost zaručuje certifikaci výrobního procesu normami ISO, včetně adresné kontroly kvality atypových výrobků.
  • Proces lakování od hlubokého matu po vysoký lesk probíhá prostřednictvím nejmodernějšího lakovacího automatu na světě (Cefla).
  • Na veškeré výrobky značky Dřevojas je poskytnuta prodloužená záruka na 3 roky.

Společnost Dřevojas přináší nové trendy v nábytkářství
Pokud už teď přemýšlíte nad tvarem skříňky, který by skvěle pasoval do vaší koupelny, podívejte se na stránky www.drevojasnamiru.cz nebo www.drevojas.cz a načerpejte inspiraci.
07.04.2014

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444