Dřevěný styl jako moderní způsob výstavby

Společnost Artexa zabývající se zakázkovou výrobou dřevostaveb využila svých dosavadních zkušeností s realizací dřevostaveb a požadavky zákazníků a pro nadcházející sezónu vytvořila novou koncepci pod názvem Dřevěný styl, jejímž smyslem je poukázat na výhody moderní dřevěné sendvičové technologie.

Koncepce je postavena na 5 základních kritériích, která jsou zároveň klíčová
pro dobrou orientaci a rozhodovací proces zájemce o výstavbu. Nejdůležitějším kritériem je ekonomická efektivita, kterou tvoří podstatně nižší provozní náklady v průběhu stavby i samotného bydlení. Druhým benefitem koncepce je rychlost výstavby, snižující zatížení klienta jak z finančního tak psychologického  hlediska. Zákazníci ocení uživatelský komfort  tvořený komplexností nabízených služeb spojených s výstavbou, okamžitým plným využitím stavby, akustickými a tepelnými přednostmi a v neposlední řadě variabilitou stavby.

 
Bezstarostné bydlení po několik generací, garantované díky modernímu technickému řešení a s minimálními nároky na údržbu ze strany uživatele, tak lze charakterizovat další výhodu Dřevěného stylu, totiž dlouhou životnost.


Posledním pilířem koncepce je ekologický aspekt, vzhledem k tomu, že dřevo jako trvale obnovitelný zdroj je hlavním konstrukčním prvkem technologie společnosti Artexa a všechny použité materiály jsou zdravotně a ekologicky nezávadné.

 

Dřevěný styl byl poprvé představen na veletrhu For Arch 2006. Více informací
o koncepci je k dispozici také na www.drevenystyl.cz

16.10.2006 | tz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444