Dřevěné žaluzie Bematech – vpusťte přírodu k vám domů

Postupný vývoj stínicí techniky přinesl moderní době celou řadu materiálů jako jsou hliník, železo, odolné PVC materiály a mnoho dalších. I dnes však existuje mnoho lidí, kteří dávají přednost přírodním materiálům. Pokud mezi ně patříte i vy, pak je právě vám určena nabídka exkluzivních dřevěných žaluzií.

Proč dřevěné žaluzie značky Bematech?

Dřevo zažívá nový boom a je stále více využíváno v moderních interiérech. Dřevěné žaluzie značky Bematech vašemu interiéru poskytnou vysokou exkluzivitu a ojedinělý design.  V případě zvolení značky Bematech získáte dřevěné žaluzie vysoké kvality z africké vrby Abachi, které se stanou nejen exkluzivním doplňkem, ale i praktickou stínící technikou.

Vašim vlastním nápadům a představám nejsou kladeny žádné překážky, dřevěné žaluzie Bematech nabízí v mnoha velikostech, v široké paletě barev a povrchových úprav. Lamely pro dřevěné žaluzie jsou vyráběny v šířkách 25 mm až 70 mm.

Nabídka existuje v deseti základních řadách:

  • Amazone
  • City
  • Antartica
  • Opera
  • Chateau
  • Atrium
  •  Lively
  • Artwave
  • Highstreet
  • Bufalo
Každá tato řada je specifická svým lakováním, stupněm zdůraznění dřevěného materiálu a speciálními designovými prvky. Pro velmi vysoké nároky na luxusní interiér vám doporučujeme řadu Buffalo, která nabízí lamely precizně obšité činěnou kůží. Pro vaše vlastní nápady a řešení je v nabídce až 100 druhů lamel.

Moderní systém zavěšení a ovládání

Lamely celého systému jsou zavěšeny na elegantním žebříčku. Žebříček může být šňůrkový nebo páskový. Šňůrkový je sladěn s barvou lamel. Oproti tomu pokud zvolíte žebříček páskový, můžete vybírat až z 20 barevných kombinací. Pokud si nevyberete je žebříček sladěn s barvou lamel.

Lamely můžete ovládat ručně nebo motorově. Pro ruční ovládání nabízíme systém tří šňůrek. Dvě šňůrky slouží pro naklápění a třetí pro vytahování a spouštění žebříčku. Žebříček můžete také řešit pomocí nekonečné šňůrky. Pro ovládání klikou je nutné použít kolejnicový systém.

Pro krytí nosného a ovládacího mechanismu nabízí Bematech elegantní řadu krycích profilů, v závislosti na hmotnosti žaluzií od 3 – 40 kg je v nabídce několik typů motorů.  Maximální garantovaný rozměr pro zastínění je při použití lamely 75mm cca 3500mm. Větší rozměry nejsou garantovány výrobcem a vyrábějí se jen po dohodě.
 

Moderní závěsy + dřevěné žaluzie = skvělá kombinace

Pro dřevěné žaluzie velmi doporučujeme nabídku moderních závěsů.  Dřevěné žaluzie a moderní závěsy se skvěle doplňují a nabízejí vysoký komfort a exkluzivní řešení designu vašeho interiéru. Moderní závěsy v nabídce společnosti Bematech mají také vyspělý systém ovládání a zavěšení pomocí řasící pásky s flexi háčky. Tyto háčky navíc umožňují nastavení výšky zavěšení. Při různých dodatečných úpravách podlahy se toto řešení stane nenahraditelným.
 
Výběr zahrnuje širokou kolekci látek Bematech a Inside. Obě tyto kolekce se vyznačují velkým rozsahem barev a vzorů látek, z níž si vybere opravdu každý. S použitím příslušné látky lze docílit i black out efektu a tak zastínit až 80% světla, což je skvělé řešení do ložnic i dalších obytných prostorů.

Závěsy z nabídky Bematech umožňují samozřejmě také různé systémy ručního i motorového ovládání. Ruční ovládání má šňůrkové i řetízkové mechanismy.  Maximální limit pro zastínění při motorizaci je 50m2 při váze systému 90kg.
V případě zájmu o výrobky Bematech navštivte webové stránky  této společnosti, kde naleznete i další produkty pro váš interiér, např. sortiment látkových rolet a římské rolety.

Pokud vás zaujala nabídka dřevěných žaluzií, případně v kombinaci s nabídkou moderních závěsů, kontaktuje firmu pomocí formuláře nebo samozřejmě telefonem
17.06.2011 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444