Dřevěné rodinné domy CARMAN

Nabídka rodinných domů CARMAN, a. s. obsahuje typové stavby z katalogu a také atypické objekty podle přání zákazníka. V katalogové nabídce si může zakázník vybírat ze třinácti typových domů. Dodávka staveb je možná ve dvou stupních provedení - stavba "na klíč" nebo "hrubá stavba".

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Základním konstrukčním prvkem celého domu je sendvičový dřevěný panel s vynikajícími technickými a izolačními vlastnostmi. Vnější strana panelu je opatřena termofasádou s minerální omítkou a z vnitřní strany jsou stěny dokončeny sádrokartonovými deskami. Stavba "na klíč" standardně obsahuje betonovou střešní krytinu, dřevěná okna a vchodové dveře s izolačním dvojsklem typu EURO, kompletní instalace elektřiny, vody, kanalizace a vytápění včetně kotle s ohřevem TUV a otopných těles s termoregulací, vnitřní obklady stěn (koupelna, WC), dlažby (předsíň, kuchyně, hospodářský prostor, koupelna, WC), koberce (všechny obytné místnosti a některé chodby).
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Nejlevnějším montovaným domem v katalogu CARMAN je úsporný přízemní rodinný dům STARTER, který má celkovou užitnou plochu 65 metrů čtverečních při dispozici 3+1. Na tomto domku zaujme velkoprostorový obývací pokoj spojený s kuchyní a možnost spojení s exteriérem balkonovými dveřmi z kuchyně. Stavba domu starter na klíč přijde na 1 075 000Kč. Variantou tohoto domu je dům STARTER s podkrovím, který je rozšířen o dva podkrovní pokoje.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Na druhé straně spektra montovaných domů CARMAN nalezne zákazník prostorný dům EXCELSIOR pro luxusní bydlení. EXCELSIOR je komfortní rodinný dům rezidenčního typu pro pohodlné bydlení s obytnou mansardou, jehož celková užitná plocha domu zahrnuje 192 metrů čtverečních při dispozici 5+1. Cena stavby na klíč přijde budoucí nájemníky na 2 970 000Kč. Doba výstavby domu na klíč se u všech domů CARMAN pohybuje do 8 týdnů od převzetí základové desky nebo spodní stavby.
19.05.2003 | Věra Růžičková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444