Dřevěná madla s důrazem na bezpečnost i design

Že i něco tak běžného a samozřejmého jako jsou madla do zábradlí, potřebuje důslednou pozornost, nás přesvědčila společnost FK dřevěné lišty. K výrobě dřevěných madel přistupuje s pečlivostí, důrazem na detail a ohleduplností k přírodnímu materiálu. Bezpečnost, příjemné užívání a kvalitní servis jsou standardem.

Madla pro každého
Dřevěná madla společnost dodává do panelových domů, prodejen, firemních prostor, ale poradí si i s objekty, které vyžadují speciální řešení. Za podpory architektů a designérů zkušení pracovníci vyrábějí dřevěná madla i do moderních interiérů.
Madla ze dřeva - bezpečí a design v jednom
Proč je vhodné před plastovými madly upřednostnit madla ze dřeva, je samozřejmé. Dřevo patří ke kvalitnímu materiálu, který zajistí dlouhou životnost. Navíc je jeho vzhled nadčasový a vždy bude působit vkusně. Dřevěná madla jsou vyráběna z mnoha druhů dřeva. Mezi velmi žádané dřeviny obzvláště patří mořený lakovaný dub, dub vápněný, pařený lakovaný buk, javor, jasan, modřín, smrk a ořech. Společnost nabízí výrobu madel kruhových i profilových, jejichž standardní délka je 80 - 400 cm.

Nedílnou součástí nabídky je i bohaté příslušenství, které zahrnuje několik variant ukončení madel, spojek, oblouků, úchytek a dalšího doplňkového materiálu. Madla splňují veškeré požadavky na zachování maximální bezpečnosti a příjemného užívání. Protože společnost FK dřevěné lišty se vedle průmyslové výroby soustavně věnuje i spolupráci s živnostníky, designéry a architekty, dokáže se přizpůsobit jakékoliv speciální nabídce, ať už to jsou oblouková madla nebo cinkovaná.
Madla na míru
Díky mnohatelým zkušenostem dokáže firma vyrobit madla na přání zákazníka ve velmi krátkém termínu, a to i v případě větších zakázek. Poradí si s osvětlením madel, zábradlím s opěrnou plochou apod. Tým zkušených profesionálů rád zákazníka vyslechne a poradí s nejvhodnějším řešením.
Ke kompletním službám společnosti patří také odborné servisní práce. I v tomto případě se totiž na firmu FK dřevěné lišty můžete obrátit. Zajistí nejrůznější truhlářské práce, ať už jde o opracování hran dřevěných madel, předvrtané spoje madel, lakování madel UV lakem apod.

Vedle výroby kvalitních madel se společnost FK dřevěné lišty zaměřuje i na designové desky, lišty a mřížky z masivního dřeva. Další nábytkové příslušenství, více podrobnějších informací a spoustu fotografií realizovaných zakázek naleznete na www.fklisty.cz.
27.01.2014

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444