Drátěný program. Mějte přehled v kuchyni i koupelně

Máte malou koupelnou a tolik nezbytných věcí, které v ní musíte uložit? Nevíte, kam pověsit ručníky, mycí houby, hřebínky nebo kam umístit držák toaletního papíru? Řešením nejen pro malé koupelny je praktický drátěný program, u kterého oceníte hned několik předností. 

Drátěný program vyniká svou trvanlivostí. Díky kvalitní povrchové úpravě nepodléhá korozi ani ve vlhkém prostředí, jakým je právě koupelna. Velmi dobře se udržuje a snadno čistí. Stačí jej otřít pouze vlhkým hadříkem nebo osprchovat. Jeho jednoduchý vzhled umožňuje umístění do jakéhokoliv stylu koupelny. Ať už jste milovníci rustikálního, nebo moderního stylu, jistě si vyberete. V neposlední řadě oceníte cenu drátěného programu, která je navzdory kvalitě výrobku velmi příznivá.
 
Do koupelny si tak můžete pořídit jak doplňky -  zásobníky nebo kruhové držáky na toaletní papír, nerezovou mýdlenku, ale také samostatné drátěné police. V malé koupelně jistě oceníte také držák ručníků na radiátor nebo koupelnové poličky, které lze pořídit i v rohové úpravě.

Dalším obrovským plusem drátěného programu je jeho tvárnost a variabilita. Můžete vybírat mezi několika velikostmi a typy drátěných poliček, držáků, věšáků, které lze libovolně přemisťovat a dokupovat.


Drátěný program v kuchyni - pomocník v organizaci

Přednosti drátěného programu oceníte nejen v koupelně, ale také například v kuchyni. Tady je drátěný program nenahraditelný především jako pomocník v organizaci. Veškeré kuchyňské pomůcky, příbory a další náčiní snadno uspořádáte do drátěných polic, aniž byste o nich ztratili přehled. Drátěný program je elegantní řešení, které se postará o okamžitou přístupnost. 
Řada milovníků vaření si oblíbila závěsné systémy, ve kterých mají své oblíbené bylinky a kořenky neustále po ruce. Závěsné systémy lze pořídit v několika patrech, nemusíte se tedy ve své kuchařské vášni nijak omezovat.

Praktickou vychytávkou je také multifunkční sloup, který můžete libovolně upravovat přesně podle vašich momentálních potřeb. Kuchyň tak lze oddělit od obývacího pokoje barovým pultem, jehož dominantou bude právě sloupek s drátěným programem. 
Více informací zjistíte na adrese: www.uvax.cz.
13.04.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444