Dr. Natur - masážní křesla s výstavní slevou

Novinkou od tohoto vystavovatele je masážní křeslo FAMILY INADA od japonské firmy Family (unikátní vlastnost tohoto typu spočívá v automatickém systému detekce informace o Vašem těle infračervenými senzory, který určí Vaše hlavní tlakové body).

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Uživatel má možnost si vybrat z několika programů anebo křeslo ručně naprogramovat pomocí dálkového ovladače. Vyzkoušeli jsme relaxační program s hudbou. Poddat se důrazným i jemným dotekům "kouzelných prstů" a zavřít oči znamená docela zapomenout, že se nacházíte uprostřed rušné metropole. Cena předváděcího kusu je 99.000,- Kč, pokud si tento relaxační zázrak objednáte v průběhu výstavy, je k mání za 129.900,- Kč. Běžná cena je 160.900,- Kč
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Levněji lze pořídit jednodušší vibrační křesla nebo křesla z řad, které jsou v doprodeji. Firma Dr. Natur má i svoji Divizi Spaní, která se na výstavě prezentuje exponátem "dýchací postel". Toto lůžko dbá o zdraví uživatele pomocí již poměrně dobře známé kyslíkové terapie, kterou umožňuje použití systému MICROCARE. Užitým materiálem je bavlna.
06.09.2003 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444