Dopřejte svému domovu nové dveře a ušetřete

Máte staré vchodové dveře, které netěsní a nejsou příliš bezpečné? Společnost Hörmann, významný výrobce dveří, garážových vrat a pohonů, přichází s výjimečnou akční nabídkou na vchodové a domovní dveře, která potrvá až do konce roku 2014. Například ocelové domovní dveře TPS 010 s vysokou tepelnou izolací lze nyní zakoupit již od 14 990 Kč.

Dveře TPS 010 disponují hliníkovou zárubní s přerušeným tepelným mostem pro lepší tepelnou izolaci (až U=0,82 W/m²K). Dveřní křídlo je široké 46 mm a je vybaveno vícenásobným zamykáním odolným proti vloupání pro větší bezpečí. Produkt pořídíte ve dvou barvách – v bílé a terakotově hnědé.

Dalším akčním produktem jsou vstupní dveře RenoDoor s hliníkovou zárubní a ocelovým dveřním křídlem s přerušeným tepelným mostem o tloušťce 46 mm (U=1,5 W/m²K), jež jsou na výběr v šesti barvách, v terakotově hnědé, bílé, odstínu bílý hliník, v provedení Decograin povrchy Titan Metallic, Zlatý dub a Tmavý dub-ořech. Dveře RenoDoor koupíte již od 24 990 Kč.

Pro ještě větší úsporu tepla můžete v akci zakoupit i domovní dveře RenoDoor Plus s ocelovým křídlem o tloušťce 65 mm a s hliníkovou zárubní s přerušeným tepelným mostem o tloušťce 80 mm (U= 0,99 W/m²K). Dveře RenoDoor Plus pořídíte již za 30 990 Kč. 

Ceny jsou uvedeny bez DPH a bez montáže.

Více informací naleznete na www.hormann.cz.
24.07.2014 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444