Dopřejte si relaxaci ve vířivé vaně

Výhradní dovozce vířivých van Canadian Spa International® se pro novou sezonu zaměřuje na rozšíření svého sortimentu o další nové unikátní modely vířivých van s SWIM SPA.

Mezi hlavní sezónní novinky patří inovace designu ve zcela atypických proporcích a tvarech. Prodejce se v tomto roce bude zaměřovat na rodinné modely, nové portfolio velikostí a dispozic s důrazem na vyšší kvalitu produktů a velmi zajímavé doplňky a příslušenství. Vedoucí roli pro tento rok budou udávat americké nové modely v kategorii Business Line, které svého majitele potěší nezaměnitelným designem v překrásných funkčních liniích a vysokých paketech výbavy již v základních standardech.
Oslnivost nových modelů, jakými jsou vířivé vany Moorin nebo Mandarin, je skryta v každém pečlivě vytvořeném detailu s použitím prvotřídních technologií a materiálů. Každý tvar a dispozice nenabízí pouze chiroprakticky regulovanou vodní masáž s vysoce efektivní mírou masážního záběru, ale také spoustu vnitřního prostoru s atraktivními ovládacími prvky a pohodlím nejvyššího možného komfortu.

Individualita a exkluzivní ergonomie zpracování každého modelu jsou součástí exkluzivní atmosféry, kterou dotváří chromoterapeutické osvětlení LED LIGHTS Rainbow. Společným prvkem všech novinkových modelů je dokonale pojatý organický design, kterým je asi nejvíce specifická další variace ve tvaru želvího krunýře jménem Turtle.

Hot Tub Moorin Canadian Spa International®
Hot Tub Mandarin Canadian Spa International®

Mějte nad vířivkou dohled, ať jste kdekoliv

Samozřejmostí u každého modelu je možnost vzdáleného způsobu řízení a ovládání pomocí mobilních přístrojů a tabletů s podporou operačního systému Android nebo iOs. Mějte přehled o vířivce z kteréhokoliv místa na světě s dostupností mobilního internetu. Kontrola přes mobilní aplikace umožňuje bez jediného kontaktu se zařízením jakoukoliv změnu nastavení například dobu filtrace, čas filtračních cyklů anebo okamžitou změnu teploty. Toto je výhoda především pro majitele, kteří nemají možnost být v každodenním kontaktu se svou vířivkou nebo SWIM SPA.

Jako inspiraci k nadstandardním technologickým doplňkům doporučujeme využít individuální nabídky prodejce a nechat si do svého modelu instalovat unikátní hydratační a ozdravnou technologii MicroSilk®, která byl tímto prodejcem poprvé uvedena na český trh a představena již koncem roku 2013 a poprvé zapojena do vířivé vany Puerla v pražské vzorkovně společnosti SPA Studio s.r.o. na Bílé Hoře.

Každému zájemci o vířivou vanu doporučujeme osobní návštěvu některého showroomu prodejce v Praze či Ostravě a sjednání osobní konzultace o vybraném nebo doporučeném modelu s prodejcem. Prestiž značky Canadian Spa International® vyžaduje vždy osobní setkání se svým klientem a poskytování profesionálního a osobního přístupu bez ohledu na velikost obchodu.

SPA Studio nabízí kompletní balíček svých služeb pro každého klienta s maximálně profesionálním osobním přístupem nejen ze strany zákaznických služeb, ale především na straně servisní, záruční a technické podpory. Kompletní nabídku všech produktů a služeb naleznete na webových stránkách prodejce www.spa-studio.cz.
01.06.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444