Doplňky do moderní koupelny

Abychom svůj čas v koupelně trávili plnohodnotně a zároveň se v ní cítili útulně, je užitečné jí propůjčit určitý řad a jednotu. Vybavte koupelnou praktickými koupelnovými doplňky.

Mýdlenka, pohárek na zubní kartáčky, stojan na ručníky, koš na prádlo, různé dózy, kartáč na WC - to vše jsou doplňky, které šetří čas a přispívají k našemu pohodlí při pobytu v koupelně. Pokud zařizujete koupelnu, můžete doplňky vybírat jednotlivě anebo si pořídit designově sladěné sady doplňků, které nabízí mnoho výrobců. Při jejich výběru vždy vycházejte z celkového stylu koupelny, aby s ním koupelnové doplňky esteticky souzněly.

V dnešní době máme na výběr z celé škály materiálů, jako je dřevo, keramika, sklo či kov. Výjimkou nejsou ani plastové doplňky, dostupné v mnoha barvách, a tak je lze poměrně snadno sladit s interiérem koupelny. Plastové doplňky mají často originální design, jsou praktické a hodí se do nekonvenčních moderních interiérů. Máte-li raději přírodní materiály a chcete vaší koupelně dodat punc luxusu a jedinečnosti, vsaďte na dřevěné koupelnové doplňky. Ačkoliv by se mohlo zdát, že tento materiál do koupelny nepatří, mohou být dřevěné doplňky velmi krásné a díky moderním povrchovým úpravám dřeva i trvanlivé.

Nestárnoucí klasikou mezi materiály do koupelny je keramika, kov a sklo, se kterými neuděláte chybu v žádné koupelně. Velmi elegantní je zejména kombinace skla a kovu. Harmonický soulad těchto dvou prvků je základem konceptu Chrome od firmy RAVAK, který patří k nejprodávanějším koupelnovým konceptům na českém trhu. Tento koncept umožnuje designově sladit koupelnu do posledních detailů: od sanitárního zařízení přes koupelnový nábytek a baterie až po nejmenší koupelnové doplňky.

Rekonstrukce koupelny se díky konceptu Chrome stává designovou hrou s profesionálními výsledky. Koupelnové doplňky z této řady sluší každé moderní koupelně. Matné sklo a lesklý chromovaný povrch působí za všech okolností elegantně a zároveň neokázale. Pětiletá záruka na koupelnové doplňky Chrome přitom zaručuje, že jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů, díky kterým dobře obstojí i v extrémně vlhkém prostředí koupelny.
03.08.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444