Domácí sodovky frčí

Podívejte se, co nového vás v regálech čeká

Není pochyb o tom, že sifon, perlivá voda či domácí sodovka chcete-li, zažívá v České republice renesanci.

Valná většina z nás si jistě pamatuje starou dobrou sifonovou láhev omotanou drátěnkou a živenou malými, znovu naplnitelnými bombičkami. Bylo to povinné vybavení snad 80 % českých domácností za socialismu a dokonce i dnešní dvacetiletí si na tento artefakt z minulého režimu vzpomenou. Třeba proto, že na něj narazili u babičky na půdě.
Kdysi milovaná sifonová láhev se na odpočinek definitivně odebrala někdy okolo roku 2005. Celé kategorii nyní vládnou modernější, větší a výkonnější stroje na výrobu sodovky. Situace však donedávna připomínala spíš zmiňovaný socialismus. Jedna značka, dva, tři cenově dostupné výrobníky a nějaké designové specialitky. Do toho sirupy stejné značky a žádné rozumné alternativy. 

Konkurence naštěstí nikdy nespí. S rostoucím zájmem o doma vyrobenou limonádu rostl i zájem výrobců o český trh. A tak se stalo, že do kategorie domácích výrobníků sody vstoupila další značka LIMO BAR, která se na vstup na evropské trhy dlouho a pečlivě připravovala.
Inovace v domácí výrobě sody 
LIMO BAR na rozdíl od konkurence veškerou energii a obrovské finanční prostředky investoval v první fázi do technologií. Cílem bylo přinést do segmentu postaveného na hezkých tvarech a barevných plastech skutečné inovace. To se podařilo. Aktuálně dostupné výrobníky perlivých nápojů LIMO BAR disponují několika technologickými vychytávkami, jež umožňují vyrobit sodu a domácí limonády stoprocentně bezpečně a velmi levně. Technologický náskok značky LIMO BAR stojí na těchto systémech:
 
  • Technologie Turbo – výrazně šetří množství spotřebovaného CO2 díky speciální trysce. Z jediné bombičky vyrobíte až 135 litrů perlivé vody. Litr sody vás v tomto případě bude stát méně než 1,4 Kč.  
  • Technologie BBT – unikátní technologie regulace velikosti bublinek v perlivém nápoji. Nastavíte, nasytíte, vychutnáte.  
  • Technologie FSS – technologie zajišťující 100% bezpečnost a výraznou úsporu spotřebovaného CO2
  • Bezpečnostní ventil –  po dosažení kritické hranice automaticky snižuje tlak v láhvi. Nikdy se vám proto nestane, že byste láhev s vodou přetlakovali.  
  • Láhev Click&Fix – pevná láhev s objemy 1, 1,5 a 2 litry s rychloupínacím bajonetovým systémem pro okamžité uchycení. Už žádné šroubování. Stačí nasadit, pootočit a máte hotovo. 
 
Sirupy v mnoha oblíbených příchutích
LIMO BAR si dal také velmi záležet na sirupech a bombičkách. Bombičky LIMO BAR můžete bezpečně používat i v konkurenčních výrobnících sody. Nabídka lahodných sirupů LIMO BAR nyní zahrnuje 13 různých příchutí za cenu 99 Kč za 500 ml láhev. Ovocné sirupy obsahují minimálně 33% ovocné složky a těší se u českých zákazníků velké oblibě. Prodejům vládne celkem tradičně Cola sirup,  limetka, malina, hrozny a jahoda.

Výrobníky? Vybere si každý 
Kdo nechce slepě následovat dav, ale raději dává přednost chytrým a zároveň atraktivním produktům, má si na oficiálních internetových stránkách LIMO BAR a v síti prodejců z čeho vybírat. Ceny startují na 899 Kč za světový unikát, přenosný výrobník sody LIMO BAR Fizzini. Cenový vrchol leží naopak v rozumné výšce 2.349 Kč za luxusní model Elixir Turbo vybavený všemi klíčovými technologiemi. 

Více informací zde
bydlinek
Redakce BYDLENÍ.CZ testuje:

Redakce BYDLENI.CZ získala příležitost vyzkoušet LIMO BAR a jeho domácí limonády. Jak LIMO BAR uspěl v redakčním testu? 
LIMO BAR má moderní vzhled, dostatečně velký zásobník na vodu, snadné ovládání a velkou přednost vidíme v široké nabídce sirupů. Testovali jsme celkem 5 sirupů, z nichž si každý vybral ten svůj oblíbený. Někomu se zamlouvala citronová příchuť, jinému malinová, pomerančová a někomu chuť koly. Na plné čáře však zvítězila příchuť hroznového vína.  A ti z nás, kteří sladké neradi, s vděkem přijali obyčejnou perlivou sodu.

Kdykoliv jsme dostali chuť na něco osvěžujícího, stačilo párkrát zmáčknout tlačítko a bublinková limonáda byla rázem připravena. LIMO BAR jsme ocenili i v případě návštěvy, kterou jsme mohli pohostit chutným nápojem. 
15.10.2013 | PR - Certus Mercatus

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444