Domácí elektronika

Lidé si zařizují byty tím, co jim zpříjemňuje bydlení. Od spotřebičů zlepšujících klima interiéru, přes spotřebiče, které usnadňují práci s domácností, až po spotřebiče, které zpříjemní chvíle volna. Patří sem celá škála přístrojů, počínaje rozhlasem, pokračuje gramofonem, televizí, hi-fi věžemi, videopřehrávačem, videonahrávačem, domácím kinem a konče počítačem.

Ty tam jsou doby, kdy bylo nutno podobnou elektroniku kupovat v zahraničí. Dnes se to již nevyplatí. Značková elektronika je běžně k sehnání u nás. Včetně novinek. Na český trh se uvádějí souběžně se zahraničím. Jen na neznačkové - byť levnější - zboží povětšině asijské provenience zapomeňte. Problémy a zklamání z takové "výhodné" koupě plynoucí rozhodně nestojí za to. Místa, kde je podobná elektronika umístěna, patří k nejfrekventovanějším místům v domácnostech. Ale nezapomeňte, že jde o přístroje, které je třeba umístit tak, aby nedocházelo k přílišnému usazování prachu a aby bylo zajištěno odvětrávání tepla, které při jejich provozu vzniká. Pokud nejsou přístroje přenosné, je ideální jejich umístění ve volné policové stěně, která není ale příliš u stěny. Jedná-li se o přístroje, které příliš nevyzařují teplo, pak je lze umístit i do skříně s rolovacími dveřmi.
23.04.2003 | Ing. Olga Koníčková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444