Dokonalý relax v sedacím Tuli vaku

Hledáte originální kus do vašeho interiéru? Chtěli byste se při sledování oblíbeného filmu opravdu pohodlně uvelebit? Ještě nevíte, co koupíte svým milovaným k Vánocům? Vyberte si sedací vak - kvalitní, designový a s dalšími benefity navíc.

Sedací vak bývá často dominantou obývacího nebo dětského pokoje a ve většině případů se o něj členové rodiny nebo návštěva hádá. Každý si chce totiž vyzkoušet, jaké to je, zabořit se do tisíců kuliček...
Protože sedací vak na sebe strhne velkou pozornost, je dobré zvážit jeho vzhled a nenakupovat ukvapeně vaky v akcích. Svůj sedací vak si můžete vybrat podle barev, do kterých ladíte byt, nebo třeba podle oblíbeného vzoru. Na sedacích vacích značky Tuli spolupracují přední designéři, kteří mají o současných trendech v oblasti sedacího nábytku přehled a podle toho k návrhu přistupují. Tuli tak drží krok s módou a neustále zákazníkům představuje aktuální novinky. Sedací vaky a pytle Tuli jsou vyráběny ručně, proto je každý výrobek zároveň originál.

Je sedací vak vhodný pro naše zdraví?

Možná vás napadne, jestli sezení na takovém vaku je vůbec zdravé? Tuli vaky získaly od ortopedů doporučení pro svoje relaxační vlastnosti. Anatomicky se přizpůsobí tvaru těla a dokážou vytvořit ideální oporu při sezení či ležení. Navíc jsou antialergické. Jejich údržba je snadná. Tuli vaky jsou vyrobeny z voděodolných látek, proto se můžou jednoduše čistit vlhkou houbičkou a jemným saponátem. Některé typy dokonce umožňují svléct vrchní obal a jemně jej vyprat v pračce.
 

Výhoda, kterou nikdo jiný nemá

Tuli nabízejí oproti konkurenci jednu hlavní výhodu, kterou neposkytuje žádný jiný výrobce. Na sedací vakyTuli automaticky získáte záruku 10 let na vaky + 2 náhradní náplně zdarma kdykoliv na vyžádání. Prostřednictvím tohoto unikátního garančního programu společnost poukazuje na kvalitu svých produktů. O dobře odvedené práci svědčí i zanedbatelné číslo 0,01% reklamací za rok a v neposlední řadě i získaná ocenění.

Jen tak si sednout na zkoušku

Design sedacího vaku si na obrázku vyberete snadno, mnozí z nás si však neví rady s tvarem. Který z nich mi bude nejvíce vyhovovat? Který je nejpohodlnější? Také si musíte nejprve všechno vyzkoušet? Pak si přijďte posedět do stylově zařízeného showroomu v blízkosti centra Prahy (Flora).

Tuli se vyzná v dětském světě

S kreativitou, vtipem a citem pro dětský svět si designéři poradili i se sedacími vaky a doplňky pro děti. Příšerka, křesílko nebo domeček bude pro jejich dovádění jako stvořené. Nakupujte právě teď ve vánoční dárkománii.
05.11.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444