Dobrá značka 2006 - Whirlpool

Jako nejlepší značku pračky, sušičky a myčky zvolili spotřebitelé v České republice

Whirlpool. Stalo se tak v prestižním průzkumu společnosti Reader`s Digest, který se loni pod názvem European Trusted Brands (Dobrá značka) uskutečnil již pošesté.

Proběhl v srpnu 2005 a zúčastnili se ho respondenti ze 14 zemí Evropy (Belgie, Česká republika, Finsko, Francie, Holandsko, Maďarsko, Německo, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Španělsko, Švýcarsko, Velká Británie) v celkovém počtu 25 434. Dotazníky zpracovala společnost Wyman Dillon Ltd. v britském Bristolu. Respondenti hodnotili kvalitu zboží, jeho cenu a design i péči o potřeby zákazníka a uváděli, jestli vybranou značku kupují nebo používají.

Zajímavosti o pozadí průzkumu

• Průzkum European Trusted Brands byl poprvé spuštěn v roce 2001 a od té doby se provádí každoročně a i nadále je jedním z největších a nejširších evropských spotřebitelských průzkumů.  
• Prvořadým cílem tohoto průzkumu je zjistit, kterým značkám Evropané důvěřují nejvíce a posoudit jejich vlastní vnímání značek, které nominovali.  
• V roce 2006 byla poprvé do průzkumu zahrnuta škála otázek týkajících se politiky a budoucnosti EU. 
• Respondenti byli čerpáni z databáze předplatitelů časopisu Reader’s Digest z více než 4 milionů evropských domácností. Vybraný vzorek a výsledky byly vyváženy tak, aby profily respondentů podle možností co nejvíce odrážely širokou demografickou populaci v každé jednotlivé zemi. 
• Za 6 let konání výzkumu nám svěřilo své názory více než 140 000 Evropanů na více než 112 000 značek pokrývajících širokou škálu kategorií od platebních karet až po vitaminové tablety. 

30.03.2006

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444