Dny stavebního spoření s dárkem

HYPO stavební spořitelna připravila pro zájemce, kteří se chtějí dozvědět více o možnostech spoření a financování bydlení, Dny stavebního spoření. Od 3. do 7. prosince vám budou finanční poradci nabízet bezplatné poradenství v oblasti stavebního spoření v prodloužené pracovní době. Navíc pokud finančního poradce HYPO stavební spořitelny navštívíte, získáte malý dárek.

Na webových stránkách HYPO stavební spořitelny naleznete seznam finančních poradců, kteří poradenství poskytují. Můžete si vybrat ze zastoupení po celé České republice či si s poradcem domluvit schůzku přímo u vás doma. Ten vám pak představí produkty, které budou odpovídat vašim představám či zodpoví otázky, které vás v souvislosti se stavebním spořením zajímají.  

Stavební spoření nabízí možnost zajímavého zhodnocení peněz či výhodného financování bydlení. Pokud uzavřete smlouvu o stavebním spoření do konce roku, máte možnost získat výhodnou úrokovou sazbu, státní podporu ve výši až 3 000 Kč a přehrávač MP3. Pro zájemce, kteří se chtějí s nabídkou stavební spořitelny seznámit, je navíc do vyčerpání zásob připraven dárek v podobě knížky s tipy na zajímavé výlety.
28.11.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444