Začíná „modré léto s Modrou pyramidou“

Až do konce srpna se mohou zájemci o stavební spoření zapojit do letní akce Modré pyramidy s příznačným názvem: Rozjeďte modré léto s Modrou pyramidou. Modrá pyramida se rozhodla tímto způsobem podpořit prodej svých produktů, především stavebního spoření.

V červenci a srpnu přichází s letními promoakcemi, které jsou zacíleny především na mladé rodiny s dětmi. Kampaň má dvě úrovně - v červenci a srpnu soutěž pro celou rodinu o exkluzivní víkendové pobyty v atraktivních výletních destinacích České republiky doprovázenou v červenci letní roadshow po větších městech České republiky. Během této roadshow se potenciální zákazníci setkají se speciálními modrými promotýmy například v Plzni, Liberci, Kladně, Praze, Zlíně, Ostravě, Mladé Boleslavi, Českých Budějovicích, Pardubicích, Jihlavě, Brně, Šumperku nebo Olomouci a mohou nejen uzavřít výhodné stavební spoření, ale také se nechat zlákat na adrenalinovou hračku Flybar.

Ten, kdo se zapojí do soutěže, může vyhrát all inclusive víkend v rámci České republiky včetně plné penze, ubytování, programu a auta Škoda Roomster s palivem na celý víkend, přitom místo a program si zvolí sám. Může si například vyzkoušet let paraglidem v Beskydech, golf na Karlštejně, projít si jeskyně Moravského krasu nebo se projet parníkem po Vltavě. Podmínky jsou jednoduché. Po založení smlouvy o stavebním spoření obdrží každý nový klient mapu s hrací kartou a soutěžní otázku. Pak už stačí splnit základní podmínky, zaregistrovat se a odpovědět pomoci sms nebo na www.modreleto.cz. Tento speciální web obsahuje také bohaté turistické informace a nabízí prostor pro sdílení zážitků, fotografií nebo videa z cest. Odpovědi budou vyhodnocovány každý týden a kromě hlavních cen, all inclusive víkendů, je připraveno 1350 dalších dárků spojených s cestováním a turistikou.

10.07.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444