Digitální vysílání v Zahradním Městě

V jednom z největších bytových projektů v Praze 10 - Zahradním Městě, uvedla společnost CENTRAL GROUP projekt digitálního vysílání. V základní nabídce figuruje 6 programů (ČT 1, ČT 2, ČT 4 Sport, TV Nova, TV Prima, TV Óčko) v digitální kvalitě obrazu i zvuku. Rozšíření modulu umožňuje přidání další programové nabídky. Současně s tímto signálem je šířena i plná programová nabídka satelitního vysílání družice ASTRA 1, rovněž v digitální kvalitě. I v ostatních bytových lokalitách společnosti CENTRAL GROUP jsou televizní antény plně digitálně kompatibilní, tzn. umožňují přenášet všechny v současné době vysílané multiplexy pozemního digitálního vysílání DVB-T.

Sedm bytových domů v lokalitě Nové Zahradní Město a dva domy v sousední lokalitě Rezidence Park Hostivař společně vytváří největší bytovou lokalitu společnosti CENTRAL GROUP. „Z celkového počtu více než tisíc bytů jich zbývá v nabídce necelých dvě stě, přičemž tři desítky volných bytů v prvních třech bytových domech jsou již připravené k nastěhování“, dodává Miluše Netolická, obchodní ředitelka společnosti.

V lokalitě Nové Zahradní Město začínají ceny bytů na částce 1,37 milionu korun včetně DPH za dispoziční řešení 1+kk o 36 m2. V přepočtu vycházejí byty od 33.300 Kč/m2 vnitřní podlahové plochy, většina z nich má parkovací stání a sklep. Převážná většina bytů má také terasu, balkón nebo lodžii a přízemní byty předzahrádku. Za tuto cenu klient získává i luxusní provedení v podobě luxusně zařízené koupelny, plovoucích podlah, koberců, zabezpečovacího zařízení, nadstandardních vnitřních dveří s obložkovými zárubněmi, bezpečnostních vstupních dveří, pokročilých datových rozvodů a řadu dalších položek. Rezidence Park Hostivař obsahuje nad rámec luxusního provedení například velmi kvalitní dřevěná eurookna, kvalitní dřevěné třívrstvé podlahy, exkluzivně vybavené koupelny s podlahovým přitápěním, topení ve formě podlahových konvektorů a nadstandardních radiátorů, videotelefon a mnoho dalšího. I zde má většina bytů terasu, balkon nebo lodžii a samozřejmě i sklep a parkovací stání monitorované bezpečnostní kamerou. Ceny bytů v provedení rezidence začínají na částce 2 milionů korun včetně DPH, nebo-li od 39.600Kč/m2 včetně DPH a vybírat je možné od základního dispozičního řešení 1+kk až po mezonetové byty 5+kk o velikosti téměř 160 m2 s terasou či balkonem.

„K vysokému standardu moderního bydlení v této lokalitě přispěla společnost CENTRAL GROUP zakoupením a instalací modulu pro příjem digitálního vysílání DVB-T“, vyzdvihuje přednosti lokality Miluše Netolická a vysvětluje: „V praxi to znamená, že místo jednoho televizního programu, který je přijímán na jednom kanálu, je možné přijímat více programů i dalších služeb které sebou digitální vysílání přináší.“ Těmito službami se rozumí grafický teletext, programová nabídka, hry apod. K jejich spuštění stačí propojení anténního výstupu a televize pomocí jednoduchého přijímače (set-top boxu) v hodnotě do dvou tisíc korun. Digitální kvalita obrazu i zvuku je však i bez tohoto přijímače pro všechny klienty CENTRAL GROUP zachována, což ocení zejména majitelé domácího kina a LCD nebo plazmových televizorů s vysokým rozlišením.

V lokalitě Nové Zahradní Město v Mikanově ulici (rovnoběžná s Práčskou) číslo popisné 3250/9 se nachází ukázkový mezonetový byt společnosti CENTRAL GROUP, který je i obchodním místem společnosti a výchozím bodem prohlídky bytového komplexu. Otevřen je každý den od 13 do 18 hodin.

Aktuální nabídku a podrobné informace naleznete také na www.central-group.cz.
29.05.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444