Developeři lákají na letní slevy

Foto:www.geosan-development.cz

Foto:www.geosan-development.cz

Prázdniny jsou v plném proudu. Lidé jsou na dovolených, užívají si sluníčka a starosti běžného života nechávají na pozdější dny. Podobné je to s výběrem a koupí nového bytu. Developeři tak připravují letní akce, aby nalákali zájemce o byt.

Slevy na nákup
Jedna z možných nabídek při koupi nového bytu je procentuální sleva. Vyberete si byt a pokud ho v průběhu prázdnin koupíte, můžete získat 5% slevu. I když se může zdát, že 5 % není velká sleva, tak u bytů, které se pohybují okolo 3 miliónů, je pět procent vítaným bonusem, za který si můžete vybavit byt základními věcmi.
Kuchyň nebo garážové stání
Dalším lákadlem pro všechny, kteří vybírají z developerských projektů, je nabídka zařízení kuchyně, nebo garážového stání za pár korun. I když se u novostaveb s venkovním parkováním počítá více než např. na sídlištích, tak i přesto nemusíte před domem místo k zaparkování nalézt. Garážové stání vám tak dává jistotu parkování a navíc máte auto v bezpečí. 


Kuchyňská linka bývá prvním vybavením bytu vůbec. Pokud veškeré zařizování necháte až po převzetí bytu, může se vám nastěhování do nového prodloužit. Než totiž vyberete správnou kuchyň a než ji dovezou a smontují, může uplynout i několik týdnů. Není od věci vybrat a instalovat kuchyňskou linku ještě před převzetím bytu.
Projekty, které táhnou
Nejoblíbenější jsou stále novostavby v Praze. Developerské projekty Praha nabízejí velké množství lokalit, z kterých si vybere každý. Milovníci ruchu velkoměsta si mohou pořídit byt v centru Prahy, kde jim nic neunikne. 
Milovníci přírody nebo rodiny s dětmi uvítají zase bydlení v zeleni, v blízkosti parků a lesoparků, kde mohou trávit svůj volný čas. Jednou ze zajímavých lokalit je Praha 10, kde jsou aktuálně k dispozici byty z projektu Zelený Botič. Zelený Botič řeší kompromis mezi bydlením ve městě a zároveň v přírodě. Terasovité bytové domy se nacházejí na okraji přírodního parku Botič-Milíčov. Přitom na stanici metra Skalka, odkud se dostanenete přímo do centra, to máte pár minut.
 
Pro pracovně vytížené nebo mladé s oblibou žít v centru města je v nabídce projekt Liberty building. Liberty building v sobě kloubí příjemné bydlení a zároveň prostory pro zřízení vlastní kanceláře. Občanská vybavenost je v těsné blízkosti, není tak třeba dalece cestovat.
 
Kompletní nabídku letních slev a nabídku bytů naleznete na www.geosan-development.cz  
19.08.2013

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444